A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Розпочато процес напрацювань майбутнього  Бюджету громади 2024

Дата: 10.11.2023 14:46
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

У відповідності до затвердженого  Плану заходів щодо складання проєкту бюджету Ямпільської міської територіальної громади на 2024 рік розпочато проведення погоджувальних нарад щодо основних підходів та показників бюджету на 2024 рік. Їх метою є узгодження обсягів коштів, необхідних для досягнення цілей державної політики відповідно до реальних можливостей ресурсної частини бюджету.

Вчора заступник міського голови  Михайло Труба провів  нараду з освітянами з питань формування бюджету територіальної громади на 2024 рік  по галузі освіти.

Фото без опису

   В роботі засідання  прийняли участь начальниця фінансового управління Світлана Козюк, директори  опорних навчальних закладів спільно з головними бухгалтерами, начальниця відділу освіти, молоді та спорту  Наталія Пантелейчук,  головна бухгалтерка відділу Тетяна Франко та економістка відділу Інна Ошовська.

Фото без опису

Світлана  Козюк ознайомила  присутніх з особливостями складання проєктів місцевих бюджетів на 2024 рік, звернувши особливу увагу на те, що  при прогнозуванні враховано норми прийнятого законопроєкту №10037, який передбачає вилучення з місцевих бюджетів ПДФО від оподаткування доходів у вигляді грошового забезпечення, одержаних військовослужбовцями, поліцейськими та особами рядового і начальницького складу за період з 1 жовтня 2023 року по 31 грудня 2024 року. 

Загалом прогноз надходжень місцевого бюджету на 2024 рік проводиться  на основі аналізу фактичних надходжень до бюджету громади за попередні роки, очікуваних надходжень до бюджету у 2023 році, розрахунків податкової служби, профільних відділів та управлінь виконавчого комітету міської ради, розрахунків комунальних підприємств.

Крім того, враховано і збільшення  мінімальної заробітної плати працівників з наступного року.

Подібні наради та робота по складанню проекту  міського  бюджету на 2024 рік заплановано провести з усіма головними розпорядниками бюджетних коштів протягом листопада місяця.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь