ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Благоустрій громади стосується кожного

Дата: 06.11.2023 15:04
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

Всі ми, як мешканці громади,  хочемо бачити прибраними та впорядкованими вулиці, площі, парки та сквери нашого міста та сіл. Так! Відповідні працівники комунальних служб забезпечують дотримання належного естетичного вигляду на таких об’єктах, щодня забезпечують благоустрій території громади: прибирають вулиці, вивозять сміття, скошують траву, прибирають опале листя тощо.

Але,  і кожен з нас має слідкувати  за своєю приватною  ділянкою та  прилеглою до неї територією!

Тож, з метою забезпечення належного естетичного вигляду території населених пунктів та дотримання мешканцями існуючих правил благоустрою та Закону України «Про благоустрій населених пунктів»,  наполегливо закликаємо: провести обкошування прилеглих територій до своїх домогосподарств, а також провести збирання опалого листя на цих територіях. Викошування сухої порослі необхідно здійснювати періодично, а опале листя потрібно прибирати в міру його накопичення.

Також закликаємо та наполегливо просимо провести обрізку гілля дерев, які ростуть виключно над дорогою загального користування.

У разі недотримання вимог правил благоустрою  відповідальні особи можуть бути притягнутими до адміністративної відповідальності за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Нагадуємо, що сума штрафу складає від 340 до 1360 гривень для фізичних осіб та 850 до 1700 гривень для суб'єктів підприємницької діяльності. До того ж сплата штрафу не звільняє фізичну чи юридичну особу від виконання робіт щодо ліквідації проявів та наслідків порушення.

Шановні жителі Ямпільської міської територіальної громади! Просимо вас, не бути байдужими та  дотримуватись відповідних правил із благоустрою, адже тільки спільною турботою ми досягнемо значного покращення  естетичності кожної вулиці громади!

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь