ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Відбулась стратегічна сесія з розробки комплексного плану просторового розвитку громади

Дата: 03.11.2023 16:41
Кількість переглядів: 219

Фото без опису

 

3 листопада 2023 року у Ямпільській міській раді відбулась Стратегічна сесія. Це обов’язковий публічний захід громадського обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Ямпільської міської територіальної громади, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади.  

Відкрив стратегічну сесію міський голова Сергій Гаджук, який подякував небайдужим мешканцям громади, котрі зібрались обговорити та надати свої пропозиції до плану розвитку громади і його напрямків.

Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять всіх загиблих захисників України у війні з росією.

З вітальним словом  до учасників зібрання звернулась начальник відділу стратегічного планування та інвестиційної діяльності управління по зв’язках з органами місцевого самоврядування та сприяння інвестиціям виконавчого апарату Вінницької обласної Ради Якименко Марія.

Заступник міського голови Людмила Майорова, як головуюча засідання, ознайомила присутніх з уже проведеною на сьогоднішній день роботою.

Презентував напрацювання робочої групи з підготовки завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку представник залученої проектної організації – архітектор ТОВ «Аналітика» Леонід Гужва.

Аудиторію представляли підприємці громади, молодіжна рада, представники громадських організацій і старостинських округів. Учасники розділились на п’ять дискусійних груп, в яких обговорювали та фіксували на мапі свої пропозиції за такими тематичними напрямками як землеустрій і землекористування; обслуговування населення; забудова територій; господарча діяльність; транспортна мобільність та інфраструктура; екологія, ландшафтне планування. Всі свої напрацювання з формування завдань дискусійні групи презентували один одному.

На завершення Леонід Гужва зазначив, що результати напрацювань у ході стратегічної сесії будуть враховані при формуванні завдання на розроблення Комплексного плану та поінформував про подальші кроки у цьому напрямку.

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь