ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Шана людям, які роблять світ добрішим

Дата: 03.11.2023 16:15
Кількість переглядів: 109

 

Фото без опису

Щороку  восени  до нас приходить особливий день – День працівника соціальної сфери України.  З цієї нагоди 3 листопада  у Ямпільському будинку дитячої та юнацької творчості зібрались люди найгуманнішої професії: працівники Ямпільського територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг, відділу соціального та медичного забезпечення Ямпільської міської ради, служби в справах дітей, Ямпільського відділу обслуговування громадян «Сервісний центр» управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України, Ямпільської районної організації Товариство Червоного Хреста України, Ямпільської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості.В урочистостях взяли участь міський голова Сергій Гаджук та  його заступник Михайло Труба.

На початку заходу усі присутні в знак вдячності за подвиг хвилиною мовчання вшанували  пам’ять всіх загиблих захисників України у війні з росією.

Зі словами великої вдячності за невтомну працю та самовідданість обраній професії до присутніх звернувся Сергій Гаджук:

- Ваша праця скромна і непомітна. Але ви стоїте найближче до потреб людей, які потребують привітного слова, доброї поради, тепла і уваги. Від вашого професіоналізму та доброти душі залежить інколи доля людини.

Багато теплих слів в адресу колективів пролунало від  їх очільників Геннадія Колюшка, Віктора Головіна, Алли Гурської. Вони побажали колегам, щоб їхня праця приносила задоволення та винагороджувалась людською вдячністю.

З нагоди свята очільник громади нагородив грамотами  працівників соціальної сфери за багаторічну сумлінну працю, відповідальність, професіоналізм та вагомий внесок у розвиток соціального захисту громади.

  Працівники культури піднесли винуватцям урочистості свої творчі подарунки. На сцені звучали пісні у виконанні Юлії Шкатули, Олександра Бернадзіковського, Віктора  Рудукана, Григорія Васільєва. Гарного настрою додали танцювальні композиції гуртківців ямпільського центру культури та дозвілля.

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису      Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису

     Фото без опису     Фото без опису

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь