ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Запрошуємо зацікавлених осіб взяти участь у стратегічній сесії з розробки Комплексного плану просторового розвитку громади

Дата: 27.10.2023 10:54
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

Ямпільською міською радою 3 листопада 2023 року, в рамках процедури громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Ямпільської міської територіальної громади буде  проводитись стратегічна сесія – обов’язковий  публічний  захід громадського обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади.   

Стратегічна сесія розпочнеться о 10.00 годині. Орієнтовний час проведення з 10.00 до 14.00год.

Місце проведення – приміщення Ямпільської міської ради, 3 поверх, малий зал, вул. Свободи, 132.

 Результати напрацювань у ході стратегічної сесії будуть враховані при формуванні завдання на розроблення Комплексного плану.

До участі у стратегічній сесії запрошуються усі зацікавлені мешканці Ямпільської міської  територіальної громади, а також особи, що провадять або планують провадити діяльність на її території.

Заявку на участь у стратегічній сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Ямпільської міської територіальної громади можна оформити у період до 02 листопада 2023 року за посиланням: https://forms.gle/mpKjR3PoAe2bRtLEA(скопіювати посилання та вставити в браузер), або подавши заяву особисто чи поштою на адресу Ямпільської міської ради (місто Ямпіль, вулиця Свободи, будинок 132).


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь