ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Ямпільська міська рада на прохання військових з передової змонтувала банно-пральний комплекс

Дата: 25.10.2023 16:03
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

Від військовослужбовців з передової  з військової частини А 4038 надійшло звернення з проханням допомогти з облаштуванням пересувної ванної кімнати аби там, на фронті, хлопці мали можливість забезпечити свої елементарні потреби.

Ямпільський міський голова Сергій Гаджук обмірковуючи як найкраще виконати прохання військових, комунікував із головою Вінницької обласної ради Вячеславом Соколовим, адже  подібні комплекси  в рамках Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу вже монтували та передавали на передову.

Тож,  не гаючи часу взялися до роботи – прорахували потребу в коштах, знайшли та закупили металевий контейнер, підключили комунальне підприємство «Ямпільське міське господарство»,  воно в свою чергу займалося пошуком підрядника, який би виконав  зварювальні роботи. Робота над проєктом закрутилась.

Дізнався про дану справу керівник ПСП «Вікторія» Сергій Миронишин – вирішив долучитись та надав безоплатно причіп до автомобіля Камаз, на який і встановили контейнер.

Отже, в підсумку  - контейнер пофарбували, обшили утеплювачем, змонтували розводку під джерела електрики та води, встановили ємність для води. В результаті в комплексі змонтовано  6 окремих кабінок з душем. Там же з допомогою спонсорів облаштовано пральню.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

З міського бюджету на даний проєкт виділено 204,4 тис.грн.

Коментуючи дану справу міський голова Сергій Гаджук акцентує на тому, що це не просто мобільна ванна кімната, йдеться про елементарний комфорт для бійців, про забезпечення нагальних людських потреб: випрати речі, посушити їх, помитися в польових умовах. Мобільний банно-пральний комплекс – саме те, що потрібно.

Також Сергій Іванович висловлює вдячність всій команді міської ради, комунального підприємства, спонсорам та благодійникам, що доклали зусиль аби в результаті виконати прохання військових та змонтувати комплекс.

Невдовзі він буде переданий військовослужбовцям на передову.

Сподіваємося, що цей мобільний банний комплекс спростить повсякденні турботи про можливість забезпечення елементарних людських потреб наших незламних захисників. Значно  відчутною така допомога стає зараз, адже попереду холод та зима.

Це не перша допомога  від громади для військових. Ми вміємо гуртуватись та допомагати захисникам, адже робимо це з перших днів повномасштабного вторгнення. Згуртованість українців  - запорука перемоги!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь