A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Засідання постійних комісій

Дата: 24.10.2023 14:09
Кількість переглядів: 77

Фото без опису Фото без опису

Ямпільською міською радою розпочато роботу по підготовці питань порядку денного до чергового засідання сесії. 20 жовтня 2023 року відбулись засідання постійних комісій з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища та постійної комісії з питань  регламенту,  депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування, законності, зв’язків з органами влади, об’єднаннями  громадян та засобами масової інформації.

        Фото без опису

Під головуванням Володимира Корця члени постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища розглянули 16 питань порядку денного. Заслухали та погодили звіт 2 постійних комісій,  звіт старост 5 старостинських округів, опрацювали проєкти рішень щодо надання дозволу на розроблення та затвердження технічних документацій із землеустрою громадянам, вилучення та передачі земельних ділянок у постійне користування юридичним особам, надання дозволів на формування та передачу в оренду земельних ділянок, укладання, розірвання та продовження договорів оренди земельних ділянок. Вивчення та обговорення кількох проєктів рішень виявились досить дискусійними. За результатами їх розгляду депутати внесли  відповідні рекомендації.

         Далі роботу продовжила постійна комісія з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування, законності, зв’язків з органами влади, об’єднаннями громадян та засобами масової інформації. Під головуванням Лідії Петровської депутатами опрацьовано питання щодо розірвання договорів оренди майна комунальної власності, включення  частки приміщення в перелік об’єктів, які підлягають приватизації. Розглянули проєкт рішення про утворення відділу житлово-комунального господарства із статусом юридичної особи та внесення змін у структуру  ради. Загалом на постійній комісії розглянуто та одноголосно погоджено 7 проєктів рішення.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь