ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

У Ямпільській громаді  відзначили День захисників та захисниць України

Дата: 01.10.2023 15:55
Кількість переглядів: 163

 

Фото без опису

  1 жовтня на свято Покрови Пресвятої Богородиці у громаді відбулися заходи, присвячені Дню захисників та захисниць України та Дню Українського козацтва.

  Відзначаючи це свято, ми віддаємо данину пошани і вдячності тим, хто мужньо захищав нашу рідну землю в минулому від загарбників, хто захищає нашу неньку Україну сьогодні, а також всім, хто в тилу несе нелегку і відповідальну службу.  

  Цієї неділі вперше вся Україна о 9 годині ранку на хвилину зупинилася, щоб мовчанням вшанувати подвиг наших людей, які загинули, захищаючи нашу державу та українців.

  У Ямполі на центральній площі під Державним Прапором України о 10 ранку під звуки Державного Гімну розпочався захід за участі міського голови, керівництва міської ради та її виконавчих органів, керівників підприємств та установ, військовослужбовців, прикордонників, поліцейських, надзвичайників, представників громадськості та жителів міста.

  Розпочалися урочистості із богослужіння священників Православної Церкви України отця Василя та отця Віталія за здоров’я наших воїнів-захисників та за упокій вічної пам’яті тих, хто поклав своє життя за волю України.

  З вітальним словом до всіх присутніх звернулися міський голова Сергій Гаджук та начальник 2-го відділення Могилів-Подільського РТЦК та СП підполковник Віктор Понкрашов, які з вдячністю говорили про тих, хто вірно виконує свій обов’язок і стоїть на сторожі інтересів держави. Подяками було відзначено прикордонників прикордонної служби «Ямпіль», військовослужбовців роти охорони 2-го відділення Могилів-Подільського РТЦК та СП і стрілецької роти національної гвардії України та співробітників відділення національної поліції України за віддану службу, героїзм та мужність, проявлені при захисті незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.

  У виконанні солістів Ямпільського міського Центру культури і дозвілля пролунали патріотичні музичні твори, сповнені любові до України та віри у її світле майбутнє.

  Вихованці ВПК «Форпост» та СК «Барс» продемонстрували показовий виступ з рукопашного бою.

  Під час заходу усі присутні схилили голови у хвилині мовчання, віддаючи шану тим захисникам, які загинули в боротьбі за незалежність і волю України.

  В знак вдячності віддали данину пам’яті загиблим захисникам, поклавши квіти до пам’ятних знаків полеглим у війні з росією.

  По завершенню заходу міський голова, старости старостинських округів відвідали могили наших земляків та поклали живі квіти і вклонилися пам’яті 59-тьох захисників нашої громади, які віддали свої життя за мир на рідній землі. Їхній подвиг назавжди залишиться в серцях жителів Ямпільщини. Схиляємо голови перед їх світлою пам’яттю.

 

Вічна пам’ять загиблим! Низький уклін живим!

Перемоги та миру нашій незалежній Україні!

Фото без опису     Фото без опису 

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису 

Фото без опису     Фото без опису 

Фото без опису     Фото без опису 

Фото без опису     Фото без опису 

Фото без опису    Фото без опису 

      

Фото без опису     Фото без опису                Фото без опису                    Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь