ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Засідання постійних комісій

Дата: 22.09.2023 14:16
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

З 20 вересня 2023 року у Ямпільській міській раді розпочато роботу постійних комісій по вивченню та підготовці питань порядку денного чергового пленарного засідання.

         Опрацювання своїх профільних питань розпочала постійна комісія з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, яку провів її голова – Володимир Корець. В ході роботи депутати опрацювали 30 питань порядку денного комісії,  із них:   28  проєктів рішень та 2 звернення.           

          21 вересня 2023 року під головуванням Лідії Петровської відбулось засідання постійної комісії з питань  регламенту,  депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування, законності, зв’язків з органами влади, об’єднаннями  громадян та засобами масової інформації. Депутатами детально опрацьовані  та погоджені звіти 3 постійних комісій, старост 5 старостинських округів, підтримано проєкт звернення депутатів Ямпільської міської ради 8 скликання до  Президента України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення вилучення коштів місцевих бюджетів. Також, депутати заслухали інформацію про стан правопорядку, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку на території  Ямпільської міської територіальної  громади за 2022 рік за 6 місяців 2023 року та обговорили проєкт рішення, що стосується ліквідації Ратуського старостинського округу. Загалом на постійній комісії розглянуто 8 питань порядку денного.

22 вересня 2023 року Геннадій Колюшко провів засідання постійної комісії з питань освіти, культури, туризму, охорони здоров’я, фізичної культури та спорту, соціального захисту населення. На порядок денний комісії було внесено 6 питань. Так, депутатам були доведені зміни до міського бюджету за видатками по головних розпорядниках коштів, зокрема по відділу освіти, молоді та спорту, відділу соціального та медичного забезпечення, відділу культури туризму та релігії Ямпільської міської ради. Одноголосно депутатами підтримано Порядок надання разової грошової допомоги родинам загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників і Захисниць України до Дня пам’яті захисників України  та Порядок надання разової грошової допомоги дітям загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників і Захисниць України до Дня святого Миколая тощо.

Заслухавши доповідачів по кожному питанню, члени комісій внесли свої зауваження і пропозиції та рекомендували питання порядку денного, внести на розгляд пленарного засідання чергової 42 сесії міської ради, проведення якої заплановано на 29 вересня 2023 року.

На зображенні може бути: 5 людей та люди навчаються        На зображенні може бути: 4 людини, люди навчаються, стіл та текст


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь