ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ОСВІТЯНСЬКА КОЛЕГІЯ

Дата: 31.08.2023 16:04
Кількість переглядів: 141

 

Фото без опису

31 серпня 2023 року в приміщені Ямпільської міської ради відбулася серпнева колегія педагогічних працівників Ямпільської громади - 2023.
Колегія  проводилась в режимі  офлайн за участі усіх керівників закладів освіти. В її роботі взяли участь міський голова Сергій Гаджук, заступники міського голови – Михайло Труба та Людмила Майорова, керуюча справами виконавчого комітету Олеся Віт,  начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталя Пантелейчук, заступник начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Могилів-Подільського районного управління ГУ Держспоживслужби у Вінницькій області Світлана Коріньовська.

Фото без описуФото без опису

Зібрання розпочалося хвилиною мовчання та вшануванням пам’яті загиблих захисників України.

Фото без опису

З доповіддю виступила начальниця відділу освіти, молоді та спорту Ямпільської міської ради Наталя Пантелейчук на тему: «Про підготовку закладів освіти до роботи в 2023-2024 навчальному році та пріоритетні завдання на рік». 


Акцентувалася увага на рівні матеріально-технічного забезпечення проведеній роботі щодо поточних ремонтів, забезпеченості дровами, підготовці укриттів тощо. Також керівниця зосередила увагу присутніх на тому, що по 8 освітніх закладах завершено капітальні ремонти на загальну суму понад 3,8млн.

  

Під час конференції проінформовано і про роботу Молодіжної ради при Ямпільській міській раді.

   На зображенні може бути: 3 людини та текст На зображенні може бути: 5 людей
Слова вдячності педагогічним колективам за роботу та побажання успіхів у 2023/2024 навчальному році висловив міський голова Сергій Гаджук. У своєму зверненні він наголосив про те, що за нинішніх умов у нашій громаді галузь освіти продовжує функціонувати в штатному режимі, школи підготовлені до нового навчального року, проблеми, які виникають вирішуються індивідуально та комплексно. Зазначив Сергій Іванович і про те, що більше половини, а саме 53% всього бюджету громади спрямовується на галузь освіти. Очільник громади побажав вступати у новий навчальний рік з великою вірою в перемогу України, дбаючи про кожну дитину Ямпільщини.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь