ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ВІДБУЛАСЬ 39 СЕСІЯ ЯМПІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ - головне із засідання

Дата: 25.08.2023 16:44
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

25 серпня 2023 року під головуванням міського голови Сергія Гаджука відбулось чергове пленарне засідання 39 сесії Ямпільської міської ради 8 скликання.

Фото без опису

Участь у засіданні чергової сесії взяло 19 депутатів, керівники окремих управлінь та відділів міської ради, комунальних підприємств, представники силових структур, засобів масової інформації, старости.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих внаслідок повномасштабного вторгнення росії до України.

У порядку денному депутати розглянули 19 питань.

Фото без опису

Передусім, Сергій Іванович коротко поінформував про роботу міської ради та життєдіяльність Ямпільської громади. Акцентував увагу на тому, що Ямпільська громада одна із двох наявних у області, яка має потужне відділення реабілітації – основна його функція відновлення інсультних хворих. Зосередив увагу і на тому, що всі освітні заклади громади, підготовлені до нового навчального року та опалювального сезону. Також доповів присутнім  про стан робіт і по закладах культури та вцілому по напрямках роботи управлінь та відділів міської ради.

Першим питанням порядку денного сесії розглянули проєкт рішення - про дострокове припинення повноважень депутата Ямпільської міської ради 8 скликання Курганської І.В. – в результаті голосування депутати більшістю не підтримали його.

Далі прийняли рішення про внесення змін та доповнень до Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини та вторинної спеціалізованої медичної допомоги Ямпільської міської ради на 2021-2024 роки ( зі змінами).

Обговорили та затвердили Положення про порядок надання матеріальної грошової допомоги громадянам Ямпільської територіальної громади на ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій.

Депутати прийняли окреме рішення про створення Комісії з видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Ямпільської міської територіальної громади.

Проголосували  і за дострокове припинення повноважень старости Ратушанського старостинського округу - Борсуковського Сергія, який звернувся із заявою за власним бажанням.

Також під час сесійного засідання депутати розглянули та прийняли окремі рішення із земельних питань.

В результаті всі питання порядку денного розглянуті та проголосовані із внесенням змін.

Підсумовуючи засідання, Сергій Гаджук подякував всім за роботу та  закликав депутатів до взаємоповаги, конструктивності та єдності.

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь