ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Серпнева зустріч учителів іноземної мови закладів освіти Ямпільщини

Дата: 25.08.2023 14:12
Кількість переглядів: 225

Фото без опису

25 серпня 2023 року на платформі сервісу відеоконференцій Google Meet  відбулася серпнева зустріч учителів іноземної мови  Ямпільщини за темою  «Реалізація завдань мовно-літературної освітньої галузі (іншомовна освіта) в контексті нового Державного стандарту базова середня освіта».

Фото без опису

      Консультант ЦПРПП відділу освіти, молоді та спорту Ямпільської міської ради  Марікуца Леся Вікторівна ознайомила учасників зібрання із особливостями організації освітнього процесу з іноземної мови у закладах загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році та детально зупинилася на ключових аспектах впровадження Державного стандарту базової середньої освіти в умовах реалізації концепції «Нова українська школа» у 5 та 6 класах.

Фото без опису

     З інструктивно-методичними рекомендаціями щодо викладання іноземної мови у ЗЗСО  у 2023-2024 навчальному році ознайомила учасників вебінару керівник методичної спільноти учителів англійської мови закладів освіти громади  Замишляєва О.Є.              

     Фото без опису

Спікерами вебінару були учителі англійської мови навчальних закладів Ямпільщини Біленька Л.П. та  Мацієвська А.І., які зосередили увагу на оцінюванні навчальних досягнень учнів у 5-6 класах, що здобуватимуть освіту відповідно до нового Державного стандарту базової середньої освіти, із вимогами до ведення класного журналу, заповненні Свідоцтва навчальних досягнень учнів,  формувальному оцінюванні.

     Під час онлайн спілкування учасники студії отримали практичні поради та відповіді на запитання, які є нагальними та актуальними в роботі учителя іноземної мови до початку 2023-2024 навчального року.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь