ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Засідання постійної комісії

Дата: 17.08.2023 13:40
Кількість переглядів: 81

 

Фото без опису

17 серпня у Ямпільській міській раді працювала постійна комісія з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. Провів засідання її голова – Володимир Корець.

          На розгляд комісії депутатам було запропоновано 13 проєктів рішень. Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Майорова поінформувала присутніх по питаннях «Про затвердження детального плану території  за межами с. Придністрянське Ямпільської міської територіальної громади Могилів-Подільського району Вінницької області та звіту про стратегічну екологічну оцінку детального плану території» та «Про затвердження Концепції індустріального (промислового) парку "ДНІСТЕР" в новій редакції», наголосивши на головних аспектах, що зумовили  розробку та прийняття цих рішень. Згодом депутати перейшли до блоку земельних питань, які стосувалися:
затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам, дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, зміни цільового призначення земельних ділянок комунальної власності, дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою тощо.

Також депутати розглянули звернення як від юридичних, так і від фізичних осіб, кожне з яких проаналізовано на відповідність вимогам земельного законодавства. За результатами розгляду були прийняті відповідні рішення та рекомендації

     Усі проєкти рішення були одноголосно погоджені членами комісії та рекомендовані міському голові на розгляд сесії.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь