ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Підходить до завершення термін прийому заявок

Дата: 09.08.2023 14:32
Кількість переглядів: 232

Фото без опису

Нагадуємо, що до закінчення терміну прийому заявок на участь у робочій групі з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Ямпільської міської територіальної громади залишилось 3 дні.

 

Оголошення про створення робочої групи з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Ямпільської міської територіальної громади

та вимог до персонального складу

З метою забезпечення сталого розвитку Ямпільської міської територіальної громади, визначення планувальних рішень щодо перспективного використання всієї території територіальної громади, Ямпільською міською радою прийняте рішення від 28.07.2023 №1737 «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Ямпільської міської територіальної громади». Для проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Ямпільської міської територіальної громади (далі – Комплексний план) відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 № 926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» виконавчому комітету доручено створити тимчасовий консультативно-дорадчий орган – робочу групу.

Робоча група забезпечує проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану.

Замовником розробки комплексного плану визначена Ямпільська міська рада Могилів-Подільського району Вінницької області.

 Вимоги до персонального складу робочої групи, як тимчасового консультативно-дорадчого органу, що забезпечує проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану та строки приймання заявок на участь у робочій групі 

1. У складі робочої групи має бути не менш як п’ять осіб і не більш як 21 особа, з непарною кількістю членів (з представників: депутатського корпусу громади, структурних підрозділів Ямпільської міської ради, керівників підприємств установ та організацій, що надають послуги на території громади, органів самоорганізації населення та громадських організацій).

2. У персональному складі робочої групи частка членів, що представляють міську  раду та виконавчий комітет міської  ради, не повинна перевищувати половину складу робочої групи плюс одна особа.

Заявки на участь у робочій групі приймаються  Ямпільською міською радою Могилів-Подільського району Вінницької області ( вул. Свободи, 132, м. Ямпіль Могилів-Подільського район Вінницької області 24500, електронна адреса: arhitektura_mistobuduvanya_ymr@ukr.net телефон для довідок: 0973755594, 0639712227) протягом 10 робочих днів з дня публікації даного оголошення (оприлюднене 31.07.2023 р. в розділі Оголошення на сайті Ямпільської міської ради).


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь