ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Міська рада інформує

Дата: 28.07.2023 16:41
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

Дано доручення вивчити питання

Сьогодні відбулась чергова 37 сесія Ямпільської міської ради. У питанні «Різне» до депутатського корпусу звернулась депутат Ірина Курганська, порушивши питання набуття у власність згідно чинного законодавства бажаної земельної ділянки матір’ю загиблого Героя України Сергія Камінського Галиною Михайлівною Камінською.

У 2016 році за клопотанням матері Героя Держгеокадастром як розпорядником земель державної власності було надано дозвіл на розробку документації із землеустрою на земельну ділянку орієнтовною площею 0,10 га для ведення садівництва у м.Ямполі за межами населеного пункту.

У цьому ж році проєктна документація була розроблена на підставі договору між виконавцем робіт і Г.М.Камінською.

Згідно відкритих даних земельного кадастру України, на даний час земельна ділянка не зареєстрована у Державному земельному кадастрі, їй не присвоєно кадастровий номер через ряд невідповідностей при підготовці проєктної документації, тобто вона не стала об’єктом цивільних прав.

На думку ж представників Камінської Г.М. , бажана земельна ділянка вже має іншого власника за рішенням міської ради 8 скликання.

Міський голова Сергій Гаджук запевнив родичів Героя, що міська рада всіляко сприятиме отриманню в межах норм чинного законодавства земельних ділянок (різного призначення) за їх бажанням, гарантує об’єктивний розгляд заяв депутатським корпусом та доручив відділу земельних ресурсів і просторового планування міської ради доповісти йому про ситуацію, що склалась для вжиття відповідних заходів згідно компетенції міської ради - органу місцевого самоврядування.

Після пленарного засідання спеціалісти відділу земельних ресурсів та просторового планування Ямпільської міської ради поспілкувались з представниками Г.М.Камінської та надали їм консультації.

За результатами розгляду порушеного питання буде підготовлено у встановлені законодавством терміни вичерпну інформацію для інформування депутатського корпусу та громадськості.

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь