ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

«Шаную воїнів, біжу за Героїв України»

Дата: 13.07.2023 15:41
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

12 липня 2023 року оголошено про старт реєстрації на Всеукраїнський онлайн-забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України», що відбудеться 26 серпня за підтримки Міністерства у справах ветеранів. Захід приурочено до Дня пам’яті захисників України, що відзначається 29 серпня.

Щорічну акцію, яка проходитиме вже вшосте, започаткував у 2018 році батько загиблого Героя російсько-української війни, «кіборга» Олексія Дурмасенка, Олег Дурмасенко спільно з Таїсією Братасюк та Дмитром Примаченком.

Кожного року тисячі українців беруть участь у забігу, аби вшанувати пам’ять тих, хто загинув, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України, а також продемонструвати вдячність рідним полеглих Воїнів.

Нагадаємо, що у 2022 році захід набув широкої міжнародної підтримки — в пам’ять про наших захисників і захисниць бігли в США, Нідерландах, Грузії та багатьох інших країнах, загалом долучилося понад 7000 осіб.

Зареєструватися для участі у заході можна за посиланням https://docs.google.com/forms/d/19tLE7byghl1aUCSYNjQGiRJUDUSof9m4xsZJyx9kApg/viewform?fbclid=IwAR16FuCbV9bvs8mBMWScVVz4e1i0-6kWYIUBIPhP7dNuNmzKD8djINFqNKQ&edit_requested=true


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь