ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Зустріч із потенційним закордонним інвестором

Дата: 05.07.2023 15:00
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

Міський голова Сергій Гаджук 3 липня зустрівся з потенційним закордонним інвестором, якого зацікавили можливості майбутнього індустріального парку на території Ямпільської громади.

Зустріч відбувалась у Ямпільській міській раді, де Сергій Іванович разом із секретарем ради та своїми заступниками зустрічав делегацію керуючої компанії Індустріального (промислового) парку «ДНІСТЕР» ПП "Проект-менеджмент бізнес консалтинг", які і знайшли інвестора. Ним став громадянин Сполучених Штатів Америки - бізнесмен Мухсіна Аль-Хашимі.

Під час зустрічі директор керуючої компанії Павло Каюк та інженер Анатолій Скряга презентували план на майбутнє згідно з Концепцією розвитку індустріального парку та розповіли про одну із 4-ох ділянок інвестиційного парку, якою і зацікавився інвестор.

Міський голова Сергій Гаджук відзначив, що створення та розвиток індустріального парку в нашій громаді насамперед дозволить вирішити питання щодо зайнятості населення. Це 250 додаткових робочих місць та додаткові надходження до бюджету територіальної громади. Говорив Сергій Іванович і про наявність стимулів та преференцій, відновлення будівництва мостового переходу через річку Дністер та потенційну співпрацю.

Також в рамках зустрічі учасники здійснили виїзд на вапнякові родовища та оглянули земельну ділянку інвестиційного парку, що розташована поблизу села Придністрянське, яка запропонована потенційному інвестору.

Сподіваємось, що незважаючи на виклики сьогодення нам вдасться втілювати в життя амбітні плани розвитку громади та знайти бажаючих інвестувати в Ямпільщину.

 Фото без опису          Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

                                   

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь