ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Засідання постійних комісій

Дата: 28.06.2023 16:02
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

 

 

27 червня  2023 року Олександр Ткач провів спільне засідання постійних комісій міської ради з питань  соціально-економічного розвитку, фінансів та бюджету та комісії з питань архітектури, містобудування, будівництва, житлово- комунального господарства та комунальної власності.

            На розгляд депутатів було внесено 16 проєктів рішень. Світлана Козюк  –начальник фінансового управління міської ради проінформувала про  встановлення місцевих податків і зборів на території населених пунктів Ямпільської міської територіальної громади на 2024 рік. Було зазначено, що розмір ставки місцевих податків і зборів та встановлені податкові пільги, які будуть діяти у 2024 році зберігаються на рівні 2023 року.  Також, Світлана Василівна інформувала по питаннях внесення змін до бюджету Ямпільської міської територіальної громади на 2023 рік за рахунок вільного залишку коштів загального  і спеціального фондів, отримання доходів, уточнення міжбюджетних трансфертів, по питанню фінансової участі Ямпільської міської ради в ремонті автомобільних доріг загального користування місцевого значення тощо.

Фото без опису

Іван Кириленко – головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування міської ради представив присутнім Програму розроблення містобудівної документації Ямпільської міської територіальної громади Могилів –Подільського району Вінницької області на 2023-2027 роки  - Комплексного плану просторового розвитку Ямпільської громади. Доповідач відмітив, що  реалізація заходів Програми забезпечить створення інструментів контролю за дотриманням законодавства України у сфері містобудування, регулюванням забудови та використанням територій населених пунктів, забезпечення доступної та повної інформації про наявність на території адміністративно-територіальної одиниці земель державної та комунальної власності, які не надані у користування та можуть бути використані під забудову, інформацію щодо містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок тощо.

Фото без опису

 Начальник відділу житлово- комунального господарства доповів про зміни до Програми утримання і ремонту автомобільних доріг Ямпільської міської територіальної громади на 2021- 2023 роки та  Програми «Питна вода Ямпільщини на 2021-2025 роки», що стосуються фінансового забезпечення заходів програм.

         Про затвердження переліку об’єктів облаштування території майбутнього Індустріального (промислового) парку «ДНІСТЕР» та результатів конкурсу з вибору керуючої компанії Індустріального (промислового) парку «ДНІСТЕР» доповіла Колеух Світлана – начальник відділу економічного розвитку та інвестицій міської ради.

       Депутатами також опрацьовані проєкти рішень, що стосувались  внесення змін та доповнень до Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини та вторинної спеціалізованої медичної допомоги Ямпільської міської ради на 2021-2024 роки ( зі змінами) та до Програми соціальної підтримки окремих категорій населення Ямпільської міської ради на 2021-2024 роки. «Внесення змін до програм обумовлено тим, що виникла гостра необхідність у збільшенні фінансового ресурсу їх заходів, - зазначив начальник відділу соціального та медичного забезпечення Геннадій Колюшко, – адже збільшилась кількість звернень громадян для  надання матеріальної допомоги на лікування, кількість виплат одноразової грошової допомоги мобілізованим військовослужбовцям та особам, які проходять військову службу за контрактом і приймають участь у виконанні бойових завдань з відсічі збройної агресії російської федерації проти суверенітету України організації, збільшено видатки на заходи з поховання військовослужбовців, які загинули (померли) під час проходження військової служби».

В ході опрацювання питань порядку денного, усі проєкти рішень погоджені  та рекомендовані на розгляд чергової сесії міської ради.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь