ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Засідання постійних комісій

Дата: 28.06.2023 16:02
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

 

 

27 червня  2023 року Олександр Ткач провів спільне засідання постійних комісій міської ради з питань  соціально-економічного розвитку, фінансів та бюджету та комісії з питань архітектури, містобудування, будівництва, житлово- комунального господарства та комунальної власності.

            На розгляд депутатів було внесено 16 проєктів рішень. Світлана Козюк  –начальник фінансового управління міської ради проінформувала про  встановлення місцевих податків і зборів на території населених пунктів Ямпільської міської територіальної громади на 2024 рік. Було зазначено, що розмір ставки місцевих податків і зборів та встановлені податкові пільги, які будуть діяти у 2024 році зберігаються на рівні 2023 року.  Також, Світлана Василівна інформувала по питаннях внесення змін до бюджету Ямпільської міської територіальної громади на 2023 рік за рахунок вільного залишку коштів загального  і спеціального фондів, отримання доходів, уточнення міжбюджетних трансфертів, по питанню фінансової участі Ямпільської міської ради в ремонті автомобільних доріг загального користування місцевого значення тощо.

Фото без опису

Іван Кириленко – головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування міської ради представив присутнім Програму розроблення містобудівної документації Ямпільської міської територіальної громади Могилів –Подільського району Вінницької області на 2023-2027 роки  - Комплексного плану просторового розвитку Ямпільської громади. Доповідач відмітив, що  реалізація заходів Програми забезпечить створення інструментів контролю за дотриманням законодавства України у сфері містобудування, регулюванням забудови та використанням територій населених пунктів, забезпечення доступної та повної інформації про наявність на території адміністративно-територіальної одиниці земель державної та комунальної власності, які не надані у користування та можуть бути використані під забудову, інформацію щодо містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок тощо.

Фото без опису

 Начальник відділу житлово- комунального господарства доповів про зміни до Програми утримання і ремонту автомобільних доріг Ямпільської міської територіальної громади на 2021- 2023 роки та  Програми «Питна вода Ямпільщини на 2021-2025 роки», що стосуються фінансового забезпечення заходів програм.

         Про затвердження переліку об’єктів облаштування території майбутнього Індустріального (промислового) парку «ДНІСТЕР» та результатів конкурсу з вибору керуючої компанії Індустріального (промислового) парку «ДНІСТЕР» доповіла Колеух Світлана – начальник відділу економічного розвитку та інвестицій міської ради.

       Депутатами також опрацьовані проєкти рішень, що стосувались  внесення змін та доповнень до Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини та вторинної спеціалізованої медичної допомоги Ямпільської міської ради на 2021-2024 роки ( зі змінами) та до Програми соціальної підтримки окремих категорій населення Ямпільської міської ради на 2021-2024 роки. «Внесення змін до програм обумовлено тим, що виникла гостра необхідність у збільшенні фінансового ресурсу їх заходів, - зазначив начальник відділу соціального та медичного забезпечення Геннадій Колюшко, – адже збільшилась кількість звернень громадян для  надання матеріальної допомоги на лікування, кількість виплат одноразової грошової допомоги мобілізованим військовослужбовцям та особам, які проходять військову службу за контрактом і приймають участь у виконанні бойових завдань з відсічі збройної агресії російської федерації проти суверенітету України організації, збільшено видатки на заходи з поховання військовослужбовців, які загинули (померли) під час проходження військової служби».

В ході опрацювання питань порядку денного, усі проєкти рішень погоджені  та рекомендовані на розгляд чергової сесії міської ради.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь