ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

В Ямполі відбувся захід до Дня Конституції

Дата: 28.06.2023 11:55
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

27 років тому був ухвалений Основний Закон України, який визначає права, суверенітет, територіальну цілісність нашої держави. У ньому чітко закріплено, що наша Україна – суверенна, незалежна, цілісна і недоторканна. Саме ці цінності український народ захищає ціною життя від навали російської орди. У Ямполі День Конституції України відзначили біля Прапора – на площі перед адмінбудівлею міської ради.

Фото без опису

Розпочали захід словами шани всім тим хто докладав та докладає максимум зусиль щоб наша держава жила вільним життям. Звучав Гімн України. Присутні згадали героїв і віддали шану всім захисникам Батьківщини, які сьогодні стоять на її сторожі. В пам'ять про загиблих громадян України та захисників з рідної Ямпільщини було оголошено хвилину мовчання та покладання квітів.

На зображенні може бути: 14 людейНа зображенні може бути: 14 людей та пам’ятникНа зображенні може бути: 12 людей та натовп

Під час заходу міський голова Сергій Гаджук привітав присутніх з цією важливою датаою в історії держави та вручив подяки та грамоти військовимбійцям територіальної оборони, службовцям силових структур, робітникам підприємств, цивільним, волонтерам, усім, хто долучається до підтримки та захисту країни.

На зображенні може бути: 3 людини та весілляНа зображенні може бути: 5 людей

В знак шани у Краєзнавчому музеї відкрили фотоекспозицію «Галерея пам’яті» за загиблими захисниками України з Ямпільщини.

Галерея  пам’яті  це  світлини з коротким життєписом кожного загиблого з нашої рідної Ямпільщини. Це наглядний приклад того, кому ми завдячуємо своїм мирним життям, про їхню жертовність та подвиг.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь