ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ

Дата: 23.06.2023 14:26
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

21 червня 2023 року в Ямпільській міській раді розпочато роботу по підготовці 36 сесії Ямпільської міської ради 8 скликання. 21 питання порядку денного розглянула та опрацювала постійна комісія з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища під головуванням Володимира Корця. Депутатами погоджені проєкти рішень про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок, надання дозволів  на виготовлення проєктів із землеустрою,  поновлення договорів оренди на земельні ділянки, передачу земельних ділянок в оренду тощо.

Фото без опису

Лідія Петровська провела спільне засідання постійних комісій з питань  регламенту, депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування, законності, зв’язків  з органами влади, об’єднаннями громадян та засобами масової інформації та комісії з питань освіти, культури, туризму, охорони здоров’я, фізичної культури та спорту, соціального захисту населення. Депутати розглянули 13 питань порядку денного сесії. Серед них:

Фото без опису

«Про встановлення місцевих податків і зборів на території населених пунктів Ямпільської міської територіальної громади», «Про внесення змін до рішення 29  сесії  міської ради 8 скликання від 16 грудня 2022 року  № 1543  «Про  бюджет Ямпільської міської  територіальної громади на 2023 рік», «Про затвердження результатів конкурсу з вибору керуючої компанії Індустріального (промислового) парку «ДНІСТЕР», «Про затвердження детального плану території за межами населеного пункту с. Миронівка Ямпільської міської територіальної громади Могилів-Подільського району Вінницької області та звіту про стратегічну екологічну оцінку детального плану території», «Про затвердження назви  урочищ в адміністративних межах Ямпільської міської територіальної громади», «Про звернення депутатів Ямпільської міської ради 8 скликання до  Президента України, Верховної Ради України щодо заборони проведення перевірок і накладення штрафів для малого та середнього бізнесу».

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Михайло Труба ознайомив депутатів із змінами до Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини та вторинної спеціалізованої медичної допомоги Ямпільської міської ради на 2021-2024 роки та Програми соціальної підтримки окремих категорій населення  Ямпільської міської ради на 2021-2024 роки, якими передбачено збільшення фінансового обсягу їх заходів. Також, доповідач проінформував по питанню створення місцевої державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Ямпільській міській раді, яка  буде здійснювати на території Ямпільської територіальної громади оперативний контроль, керівництво і координацію діяльності органів виконавчої влади, підприємств, установ і організацій, фізичних осіб щодо запобігання спалахам особливо небезпечних хвороб,  масовим отруєнням тварин та їх ліквідації.

Людмила Майорова - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради представила на розгляд депутатів проєкт регуляторного акта – проєкт рішення «Про затвердження Положення про порядок приватизації (відчуження) комунального майна Ямпільської міської територіальної громади». За результатами розгляду депутатами було зазначено, що проєкт рішення «Про затвердження Положення про порядок приватизації (відчуження) комунального майна Ямпільської міської територіальної громади» та аналіз його регуляторного впливу відповідає вимогам Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та підготовлено експертний висновок  постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування, законності, зв’язків  з органами влади, об’єднаннями громадян та засобами масової інформації з подальшим направленням його  до Державної регуляторної служби України для отримання відповідних пропозицій.

          Ольга Соловей – головний спеціаліст загального  відділу Ямпільської міської ради надала присутнім інформацію про заходи  Програми інформатизації та цифровізації Ямпільської міської територіальної громади на 2023-2025 роки, якими передбачено сприяння забезпеченню покриттям та  доступом до високошвидкісного Інтернету мешканців всієї громади, закупівля сучасної комп’ютерної техніки,   закупівля та монтаж відеокамер, як у місті так і в сільських населених пунктах, забезпечення  впровадження цифрових послуг у ЦНАПі, медичних та освітніх  закладах, комунальних підприємствах міської ради, створення цифрових реєстрів тощо.

          Людмила Підгурська – начальник управління «Центр надання адміністративних послуг» Ямпільської міської ради ознайомила із переліком  адміністративних послуг, що надаватимутьсяч через управління «Центр надання адміністративних послуг»  Ямпільської міської  ради після їх затвердження.

      З інформацією  Могилів- Подільської прокуратури про стан правопорядку, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку на території Ямпільської міської територіальної громади на 2022 рік та 6 місяців 2023 року ознайомив присутніх секретар міської ради Вадим Семенюк.

     Усі проєкти рішень одноголосно погоджені депутатами та рекомендовані на розгляд сесії.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь