ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ

Дата: 20.06.2023 17:04
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

Сьогодні в обласному молодіжному центрі «Квадрат» відбулось засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної Ради за участю голови Вінницької обласної ради, заступника голови Вінницької обласної військової адміністрації та очільників територіальних громад Вінниччини.

Міський голова Сергій Гаджук також взяв участь у засіданні.

Основною метою Координаційної ради було обговорення питань щодо економічного розвитку громад в умовах військового стану та міжрегіональне та міжнародне співробітництво органів місцевого самоврядування Вінничини .

Фото без описуФото без опису

Сергій Іванович під час заходу презентував роботу Ямпільської міської ради щодо розбудови індустріального парку на території нашої громади, проведені міжнародні зустрічі та як їх результат про визначені домовленості із колегами з Молдови, Польщі та Румунії.

Очільник Ямпільської громади наголосив, що наразі важливим завданням має бути створення належних умов для ведення бізнесу.

Фото без опису

«Наше завдання – створювати належні умови для економічного розвитку, використовуючи свої можливості тим більше зважаючи на відновлення робіт із побудови мостового переходу через річку Дністер у Ямпільській громаді адже ми сьогодні одна із тих громад, які будуть знаходитися у досить жорстких конкурентних умовах щодо утримання або покращення економічного потенціалу».

На завершення зустрічі члени Координаційної ради дійшли висновку продовжувати спільну роботу задля підтримки та нарощування можливостей розвитку громад, впроваджувати антикризові інструменти місцевого економічного розвитку, враховувати інтеграцію внутрішньо переміщених осіб, впроваджувати новітні цифрові технології в процеси управління. Одним із ключових заходів в цих процесах розвитку громад стане і надання комплексної допомоги та підтримки ветеранам війни, членам їх сімей та членам сімей загиблих героїв.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь