ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ПРО ПІДСУМКИ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ У ШКОЛАХ ГРОМАДИ

Дата: 01.06.2023 17:34
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

Вчора для 3295 учнів Ямпільської міської територіальної громади завершився навчальний рік, а для 199 випускників одинадцятого класу пролунав останній шкільний дзвоник. Цей рік був непростим як для педагогів, так і для учнів та їхніх батьків.

Важливо зазначити, що незважаючи на виклики сьогодення серед 321 випускника 9-х класів - 39 учнів претендують на отримання свідоцтва про базову середню освіту з відзнакою, серед випускників 11-х класів - 27 претендують на отримання золотої медалі, 11 - срібної.

Станом на 31 травня 2023 року маємо 251 заяву батьків, діти яких підуть до першого класу на наступний навчальний рік.

В цей нелегкий рік навчальний процес тривав майже без значних перерв, педагоги не тільки навчали дітей, але й допомагали розвивати дитячі таланти та демонструвати їхні досягнення. Учні приносили славу своїм закладам освіти і нашій громаді, беручи участь у олімпіадах і різноманітних конкурсах: наукових, танцювальних, літературних, художніх.

Протягом навчального року регулярно проводились спортивні турніри з футболу, баскетболу, волейболу, легкої атлетики та інших видів спорту.

Справжнім випробуванням на витривалість і навчанням стало триденне таборування на базі навчально - тренувального центру громадської організації «Військово-патріотичний клуб «ФОРПОСТ», де проведені навчально-польові збори з учнями 11-х класів.

А ще учні та вчителі колядували, малювали малюнки, проводили ярмарки, плели сітки, пекли випічку…Кожен заклад освіти максимально долучився до волонтерства, аби допомогти нашим захисникам і внутрішньо переміщеним особам.

Вцілому рік був складним та водночас успішним.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь