ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ

Дата: 24.05.2023 16:58
Кількість переглядів: 77

 

Фото без опису

 

23 травня 2023 року Микола Шарко провів спільне засідання постійних комісій міської ради з питань  соціально-економічного розвитку, фінансів та бюджету та комісії з питань архітектури, містобудування, будівництва, житлово- комунального господарства та комунальної власності.

          На розгляд депутатів було внесено 9 проєктів рішень. Людмила Майорова –заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради проінформувала про зміни до Програми утримання і ремонту автомобільних доріг Ямпільської міської територіальної громади на 2021- 2023 роки та Програми підтримки комунальних підприємств Ямпільської  міської ради на 2023-2025 роки, що стосуються фінансового забезпечення заходів програм.

Фото без опису 

          Михайло Труба  - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради проінформував депутатів по питаннях припинення філії навчально – виховного комплексу (заклад дошкільної освіти – заклад середньої освіти І ступеня) с. Ратуш опорного навчального закладу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів с. Клембівка Ямпільської міської ради Вінницької області», про надання згоди на прийняття у комунальну власність майна та про зміни, що вносяться до Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини та вторинної спеціалізованої медичної допомоги Ямпільської міської ради на 2021-2024 роки.

          Начальник фінансового управління міської ради Світлана Козюк ознайомила депутатів із змінами, що вносяться  до  бюджету Ямпільської міської територіальної громади на 2023 рік за доходами та видатками по головних розпорядниках коштів.

        Фото без опису  Про хід виконання Програми поліпшення техногенної та пожежної безпеки у Ямпільській міській територіальній громаді, матеріально-технічного забезпечення ДПРЧ - 35 м. Ямпіль ДПРЗ - 2 Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій на 2021-2025 роки доповів Мельничук О.І. - начальник 35 частини ДПРЧ у Вінницькій області.

         Усі проєкти рішень погоджені депутатами та рекомендовані на розгляд

чергової сесії міської ради.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь