ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ

Дата: 19.05.2023 12:49
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

19 травня 2023 року відбулось засідання постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. Вів засідання – голова комісії Володимир Корець. На порядок денний комісії було внесено 17 питань, серед яких: затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі, надання дозволів на виготовлення проєктів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянам, припинення права оренди та розірвання договорів оренди земельних ділянок, затвердження проєктів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

            Обговорення деяких із них пройшло досить дискусійно. Депутати мали можливість висловити свою власну думку, надати відповідні рекомендації. 

          Роботу по обговоренню та підготовці питань порядку денного, що пропонуються на затвердження сесією продовжила постійна комісія з питань освіти, культури, туризму, охорони здоров’я, фізичної культури та спорту, соціального захисту населення, яку провів Геннадій Колюшко. На порядок денний комісії було внесено 6 питань. Світлана Козюк - начальник фінансового управління міської ради  ознайомила депутатів із змінами до бюджету Ямпільської міської територіальної громади на 2023 рік по головних розпорядниках коштів.

          Михайло Труба – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради представив на розгляд депутатів проєкт рішення «Про надання згоди на прийняття у комунальну власність майна». Михайло Григорович зазначив, що даним проєктом рішення передбачено надання згоди на прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області до комунальної власності Ямпільської міської територіальної громади опалювальних твердопаливних котлів, що знаходяться на балансі Комунальної організації «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву». Також, депутатами погоджено проєкт рішення «Про припинення філії навчально – виховного комплексу (заклад дошкільної освіти – заклад середньої освіти І ступеня) с. Ратуш опорного навчального закладу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів с. Клембівка Ямпільської міської ради Вінницької області». Інформуючи, Михайло Григорович наголосив, що питання оптимізації залишається актуальним для галузі освіти протягом останніх років. Щорічний аналіз мережі навчальних закладів змушує шукати раціональні форми функціонування та розвитку як дошкільної, так і загальної середньої освіти для задоволення освітніх потреб населення. Підставою для прийняття цього рішення - є складна демографічна ситуація щодо кількості  вихованців філії.

Олена Фурман - директор міського будинку дитячої та юнацької творчості Ямпільської міської ради представила звіт про роботу закладу щодо організації дозвілля, розвитку та підтримки здібних, обдарованих і талановитих вихованців Доповідачка поінформувала про гурткову роботу закладу, здобутки її вихованців, окреслила плани  позашкільного навчально-виховного закладу на майбутнє.

          Також, депутати  розглянули та обговорили проєкти рішень: «Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини та вторинної спеціалізованої медичної допомоги Ямпільської міської ради на 2021-2024 роки ( зі змінами)» та  «Про затвердження рішення виконавчого комітету».

          Усі проєкти рішень одноголосно підтримані депутатами.

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь