A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ВЧОРА В ОБЛАСТІ ЯМПІЛЬСЬКА ГРОМАДА ПРЕЗЕНТУВАЛА СВОЮ ПРОГРАМУ СФЕРИ Digital

Дата: 11.05.2023 15:25
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

 

Вчора на Вінниччині відбулась підсумкова зустріч в межах проєкту «Digital Вінниччина: цифрові рішення для розвитку громад», що проходила у обласній військовій адміністрації між представниками місцевих органів влади 10 пілотних громад області, що приймали участь у проєкті та заступником голови Вінницької ОВА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Андрієм Кавунцем, координатором з цифровізації регіонів Програми EGAP Сергієм Гунько, регіональним координатором Програми EGAP Дарєю Радзіковською, та експертами проєкту Оленою Поліщук та Юрієм Войціцьким.

Фото без описуЗустріч була організована задля того, аби кожна із громад мала змогу презентувати свої Програми інформатизації, розкрити їх важливість і необхідність та задля підбиття підсумків проєкту.

Впровадження цифрових технологій у Вінницьких територіальних громадах є важливим кроком для поліпшення якості життя місцевих жителів. Використання цифрових інструментів у сфері міського планування, охорони здоров'я та соціальної підтримки допомагає громадам забезпечити надання послуг більш зручно та ефективно. Крім того, цифрові технології допомагають зменшити бюрократичні бар'єри та поліпшити прозорість управління громадою.

Фото без опису Ямпільську громаду представляли Олеся Віт, як керівниця даного проєкту та Ольга Соловей, яка безпосередньо презентувала присутнім проєкт Програми нашої громади.

Наступними етапами роботи по проєкту є його погодження у Міністерстві цифрової трансформації, обговорення з мешканцями, що наразі на етапі підготовки та після всіх узгоджень винесення на затвердження міської ради.

Вкотре висловлюємо вдячність експертам проєкту та усім партнерам за підтримку впродовж усього часу існування проєкту «Digital Вінниччина: цифрові рішення для розвитку громад».

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь