ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ВІДДАЛА УЛЮБЛЕНІЙ СПРАВІ МАЙЖЕ ПІВ СТОЛІТТЯ

Дата: 04.05.2023 10:51
Кількість переглядів: 203

На зображенні може бути: 2 людини, лікарня та текст

В нашій громаді вчора проводжали на заслужений відпочинок лікаря-гінеколога - ЛІВАКОВСЬКУ ТЕТЯНУ ВАСИЛІВНУ. Людину-епоху Ямпільської громади, лікаря від Бога, яка 46років присвятила лікарській справі.

Бурхливими оплесками, букетами квітів, теплими обіймами, а найголовніше щирими словами колектив Ямпільської територіальної лікарні проводжав колегу на заслужений відпочинок. Зі щемом в серці це відбувається для лікарів та медсестер акушерсько- гінекологічного відділення, де Тетяна Василівна пропрацювала незмінною завідуючою майже 29 років – з далекого 1994 року, створила та виплекала висококваліфікований колектив. За роки роботи цій жінці вдалося переформатувати відділення на сучасні перинатальні технології.

На зображенні може бути: 5 людей, світле волосся та лікарня

На зображенні може бути: 3 людини та лікарня

З визначною подією привітав Тетяну Василівну і міський голова Сергій Гаджук. «На душі весело і на душі сумно», - із таких слів розпочав він свої вітання. Сергій Іванович подякував за багаторічну сумлінну працю, зазначив, що за цих 46 років тисячі жінок вдячні за появу своїх малюків, увагу та добре серце такого лікаря - побажав міцного здоров’я, радості, позитиву та довгих і щасливих років життя – передав подарунок від Ямпільської міської ради та букет червоних троянд.

На зображенні може бути: 6 людей та лікарня

На зображенні може бути: 3 людини та лікарня

На зображенні може бути: 4 людини

На зображенні може бути: 2 людини та лікарня

За багаторічну сумлінну працю, досягнення високих показників у роботі, значний особистий внесок у розвиток охорони здоров’я Ямпільської громади та у зв'язку з виходом на заслужений відпочинок, Тетяну Ліваковську відзначили подяками та грамотами від Вінницької обласної ради, Департаменту охорони здоров’я ВОВА та колективу Ямпільської територіальної лікарні. Свої вітання та зазначені відзнаки вручали заступник міського голови Михайло Труба, депутат міської ради Геннадій Колюшко, директор Ямпільської територіальної лікарні Олег Шеремет.

На зображенні може бути: 4 людини та лікарня

На зображенні може бути: 6 людей та лікарня

На зображенні може бути: 2 людини, люди усміхаються та лікарня

На зображенні може бути: текст

На зображенні може бути: текст

На зображенні може бути: текст

Сьогодні Тетяна Василівна радіє, що присвятила своє життя і професійну діяльність благородній місії - народженню дітей. Радіє, що працювала у прекрасному, дружньому колективі професіоналів, що мала змогу передати свої знання і вміння колегам.

Мирних ранків Вам, Тетяно Василівно, на заслуженому відпочинку, насолоджуйтеся життям! Спасибі Вам за високопрофесійну роботу. За Вашими плечима гідний поваги життєвий шлях.

Бажаємо міцного здоров’я, щастя, радості та довгих років життя в такому ж оптимістичному настрої. Хай Боже благословення, а також Віра, Надія та Любов крокують поряд з Вами!

Многая літа!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь