ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Тренінг учителів англійської мови Ямпільщини  з теми «Викладання англійської мови. Виклики, які стоять перед учителем сьогодні. Створення безпечного освітнього середовища»

Дата: 03.05.2023 10:47
Кількість переглядів: 225

Фото без опису

2 травня 2023р. на платформі сервісу відео конференцій GoogleMeet відбувся вебінар учителів англійської мови Ямпільщини із теми «Викладання англійської мови. Виклики, які стоять перед учителем сьогодні. Створення безпечного освітнього середовища».

Актуальність теми тренінгу розкрила консультант ЦПРПП відділу освіти, молоді та спорту Ямпільської міської ради Марікуца Л.В., яка звернула увагу на професійній компетентності учителя англійської мови та ефективності організації занять у воєнний час.

Головна мета заходу – ознайомлення з можливими проявами наслідків травми, розуміння складної поведінки учнів під час війни, а також особливі методичні підходи у викладанні задля створення безпечного освітнього середовища у класі. Метою вебінару також є надання допомоги вчителям для вирішення труднощів у викладанні і навчанні англійської мови і дослідження способів підтримки учнів.  

Заняття провели вчителі анлійської мови ОНЗ НВК:ЗЗСО І ст.–гімназії м. Ямполя Замишляєва О.Є та Паплінська Л.В., які взяли участь у триденному тренінгу Британської Ради  «Навчання та викладання англійської мови у важкі часи», організованому British Councit в м. Кракові ( Республіка Польща).

Спікерами заходу були вчителі анлійської мови Назарова В.М.(ОНЗ ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 ім. Т. Шевченка м. Ямпіль) та Новожен І.М. (ОНЗ НВК:ЗЗСО І ст.–гімназія м. Ямполя).

Учасники тренінгу мали можливість дізнатися, як керувати складною поведінкою учнів і як зробити навчання у класі безпечнішим для учнів, ділилися своїми емоціями та досвідом щодо ефективної організації занять у воєнний час та опановували нові методики створення безпечного освітнього середовища.

На завершення роботи вчителі отримали відповіді на свої запитання, поділились враженнями щодо сучасних можливостей і перспективу сфері викладання англійської мови.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь