ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

УКРАЇНСЬКА ПІСНЯ ЯК СИМВОЛ ВІЛЬНОЇ ТА НЕСКОРЕНОЇ УКРАЇНИ

Дата: 17.04.2023 18:06
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

Нещодавно в Ямпільській територіальній громаді завершився тур благодійних концертів соліста Академічного ансамблю пісні і танцю Національної гвардії України, заслуженого артиста України Олексія Похвали. Тур проводився на запрошення міського голови Сергія Гаджука з метою зібрання коштів на підтримку воїнів Збройних Сил України.

В період з 03 по 10 квітня для мешканців всіх старостинських округів громади, в тому числі і для ямпільчан, випала чудова можливість не лише допомогти нашим воїнам, а й послухати наживо українську пісню у виконанні Олексія Похвали. Окрім того, концертна програма артиста була розбавлена чудовими виступами творчих аматорських колективів Ямпільської громади. Під час усіх концертів співак наживо спілкувався з публікою, спускався зі сцени до глядацької зали, давав можливість охочим заспівати разом. Глядачі тепло сприймали виступи артиста і на знак вдячності дарували йому свої щедрі овації.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

На концерті у Ямполі заступник міського голови Михайло Труба подякував заслуженому артисту України за чудову атмосферу та благородну справу, яка об’єднала нас усіх заради наближення такої жаданої перемоги, та вручив співаку від імені Сергія Гаджука подяку за популяризацію української пісні, благодійну та волонтерську діяльність на території громади задля підтримки наших захисників.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Від ямпільських хліборобів Олексій Похвала отримав у дарунок запашний український коровай на вишитому рушнику.

Фото без опису

Жителі нашої громади вкотре довели, що небайдужі до потреб української армії і готові допомагати матеріально. Дякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях любов до України. Цього разу вдалося зібрати 65070 гривень, частина з яких буде використана для лікування одного із наших земляків-захисників, а решта – на придбання квадрокоптера для потреб ЗСУ.

Справді, українська пісня, відома сьогодні всьому світові, є символом вільної і сильної, нескореної України. Пісня завжди була і залишається оберегом нашого народу і нашою святинею. Ми впевнені, вже скоро наша пісня звучатиме по-новому пісня України, яка перемогла. Наші кроки, наша згуртованість наближають таку жадану Перемогу!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь