ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ

Дата: 23.03.2023 15:38
Кількість переглядів: 97

Фото без описуФото без опису

23 березня 2023 року  роботу по підготовці проєктів рішень на розгляд сесії завершила постійна комісія з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування, законності, зв’язків  з органами влади, об’єднаннями громадян та засобами масової інформації, яку провела Лідія Петровська. 

В ході опрацювання питань порядку денного депутати  одноголосно погодили 8 проєктів рішень.

По питаннях «Про внесення змін до Стратегії розвитку Ямпільської міської територіальної громади до 2030 року», «Про затвердження Положення про порядок встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дощок на території Ямпільської міської територіальної громади», «Про включення будинку тваринника з молочним блоком, що розташований за адресою: вул. Вишнева, буд. 51-в, с. Качківка, Могилів-Подільського району в перелік об’єктів, які підлягають приватизації у 2023 році та його приватизацію» інформувала Людмила Майорова - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Керуючий справами виконавчого комітету Олеся Віт ознайомила присутніх із  Положенням про відділ земельних ресурсів та просторового планування Ямпільської міської ради та Положенням про відділ архітектури та містобудування Ямпільської міської ради, які пропонуються на затвердження в новій редакції.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Ямпільської міської ради Наталя Пантелейчук доповіла по питанню ліквідації загальноосвітньої  школи І- ІІ ступенів с. Тростянець Ямпільського району Вінницької області. Депутатами схвалено також і текст Звернень депутатів Ямпільської міської ради 8 скликання до Міжнародного олімпійського комітету, Міністерства закордонних справ України щодо недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських іграх та Азійський іграх та до  Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення  обмежень прав територіальних громад.

Фото без опису

     


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь