ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ

Дата: 22.03.2023 14:21
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

22 березня 2023 року в міській раді працювала постійна комісія з питань соціально-економічного розвитку, фінансів та бюджету. Провів засідання її голова – Микола Шарко. На розгляд депутатів було запропоновано 14 проєктів рішень. Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Майорова доповіла по питаннях, що стосувалися внесення змін до діючих цільових Програм, затверджених міською радою. Доповідач зазначила, що  проєктами рішень «Про внесення змін до рішення 11 сесії Ямпільської міської ради 8 скликання від 22.07.2021 року № 937 «Про внесення змін до Програми «Питна вода Ямпільщини на 2021-2025 роки» та «Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Ямпільської міської територіальної громади на 2023-2025 роки» передбачено збільшення фінансування заходів програми. Детально поінформувала щодо виконання заходів з експлуатаційного утримання комунальних доріг за рахунок коштів місцевого бюджету відповідно до Програми  утримання та ремонту автомобільних доріг Ямпільської міської територіальної громади на 2021-2023 роки. Також Людмила Олександрівна представила нове Положення, що регламентує  процедуру встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок на території Ямпільської міської ради.

     Начальник фінансового управління міської ради Світлана Козюк запропонувала на розгляд членів комісії зміни до цільової Програми мобілізаційної підготовки місцевого значення з виконання заходів, пов’язаних із підготовкою та проведенням призовів громадян України на військову службу, формування та забезпечення підрозділів територіальної оборони у Ямпільській міській територіальній громаді на 2021 – 2024 роки,  комплексної програми профілактики та протидії злочинності Могилів-Подільського райвідділу УСБУ у Вінницькій області в Ямпільській міській територіальній громаді Могилів–Подільського району Вінницької області  на 2021 - 2025 роки та  зміни до бюджету Ямпільської міської територіальної громади на 2023 рік за доходами та видатками міського бюджету по загальному  фонду по головних розпорядниках коштів.

Фото без опису

     Із проєктом Звернення депутатів Ямпільської міської ради 8 скликання до Міжнародного олімпійського комітету, Міністерства закордонних справ України щодо недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських іграх та Азійський іграх та Звернення до  Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення  обмежень прав територіальних громад присутніх ознайомив секретар міської ради Вадим Семенюк.

    Також, депутатами розглянуто низку питань, що стосуються управління  об’єктами комунальної власності.

Засідання комісії пройшло злагоджено, конструктивно. Усі проєкти рішень рекомендовані на розгляд чергової сесії Ямпільської міської ради, яка відповідно до розпорядження міського голови відбудеться 28 березня 2023 року.

Фото без опису

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь