ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ПРО РОБОТУ ВІДДІЛУ

Дата: 03.03.2023 09:39
Кількість переглядів: 62

 

Фото без опису

Позаду 2 місяці роботи відділу соціального та медичного забезпечення Ямпільської міської ради в поточному році.

За даний період проведено виплати різних видів допомог та компенсацій мешканцям Ямпільської громади, що фінансуються за рахунок коштів місцевого бюджету, а саме:

  • матеріальної допомоги на лікування 67 особам на суму 149,0 тис. грн.;
  • одноразової грошової допомоги 23 мобілізованим військовослужбовцям на суму 46,0 тис. грн.;
  • матеріальної допомоги на лікування 2 мобілізованим військовослужбовцям, що зазнали поранення та 6 особам на поховання загиблих, які брали участь в бойових діях внаслідок військової агресії російської федерації проти України на суму 70,0 тис. грн.;
  • щорічної одноразової грошової допомоги на опалення 7 сім’ям загиблих Захисників і Захисниць України на суму 35,0 тис. грн.;
  • проведені розрахунки по організації поховання 8 загиблих, які брали участь у бойових діях внаслідок військової агресії російської федерації проти України на суму 91,6 тис. грн.
  • компенсації 34 фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі громадянам, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги на суму 106,6 тис. грн..
  •  

Підготовлено документи та поселено 2 особи, які потребують стороннього догляду у відділення стаціонарного догляду постійного або тимчасового проживання с. Дзигівка «Ямпільський територіальний центр соціального обслуговування та надання соціальних послуг Ямпільської міської ради».

Протягом січня – лютого 2023 року опрацьовано 221 звернення від власників житлових приміщень, які безоплатно розмістили внутрішньо переміщених осіб для нарахування компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово - комунальних послуг та передано реєстри осіб до Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної військової адміністрації для подальшої виплати компенсації власникам, що прихистили внутрішньо переміщених осіб.

Також до відділу звернулося 22 особи (особи з інвалідністю, діти з інвалідністю та інші окремі категорії населення) з відповідними документами для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації. Усі сформовані справи в паперовій формі передано до Вінницького обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів для подальшого забезпечення засобами реабілітації.

Прийнято 3 заяви громадян по питанню відшкодування за пільгове зубопротезування з числа пільгових категорій населення.

За період січень – лютий 2023 року до опікунської ради при виконавчому комітеті Ямпільської міської ради надійшло 3 звернення щодо призначення опіки над повнолітніми недієздатними особами. Опікунською радою розглянуто 3 звернення та прийняті відповідні рішення, які передано до Ямпільського районного суду.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь