ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Методичний міст Ямпіль- Могилів –Подільський «Реалізація компетентісного підходу при викладанні зарубіжної літератури в умовах Нової української школи» для учителів зарубіжної літератури

Дата: 01.03.2023 15:11
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

28 лютого 2023 року на платформі сервісу відеоконференційGoogleMeet за сприяння консультанта ЦПРПП відділу освіти, молоді та спорту Ямпільської міської ради Марікуци Л.В. відбувся вебінар «Реалізація компетентісного підходу при викладанні зарубіжної літератури в умовах Нової української школи» для учителів зарубіжної літератури Ямпільської та Могилів- Подільської громад.

До участі у вебінарі була запрошена Снєгірьова В.В., старший науковий працівник Інституту педагогіки АПН, кандидат наук, яка акцентувала увагу на реалізації освітніх засад Державного стандарту і НУШ у підручнику «Зарубіжна література.6клас» (авторський колектив: Н.Кадоб'янська, Л.Удовиченко, В.Снєгірьова) та розглянула питання щодо сутності інновацій в освіті в умовах впровадження нового Державного стандарту базової середньої освіти. Учителі обговорили актуальні питання викладання зарубіжної літератури з авторкою підручника.

Під час вебінару свій досвід роботи щодо створення тестових завдань на сайті «Всеосвіта» презентувала Бушакова О.В.,учитель вищої категорії, учитель- методист зарубіжної літератури навчально- виховного комплексу: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4- ліцей м. Могилева- Подільського.

 З великим задоволення та захопленням слухали педагоги про досягнення та інновації у роботі своїх колег, актуальні проблеми викладання предмета.

Спілкування сприяло підвищенню науково-методичної грамотності педагогів та їх професійної компетентності.

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь