A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ВІДБУЛАСЯ 31 СЕСІЯ ЯМПІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 23.02.2023 12:16
Кількість переглядів: 98

 

Фото без опису

22  лютого під головуванням міського голови Сергія Гаджука відбулось засідання 31 сесії Ямпільської міської ради 8 скликання, на якому були присутніми 20 депутатів, що розглянули 27 питань порядку денного.

Перед початком засідання всі присутні в залі засідань вшанували загиблих українців у війні росії проти України хвилиною мовчання.

Фото без опису

Далі міський голова, разом з військовим комісаром Понкрашовим Віктором запросили до зали матір загиблого Героя Ямпільщини Швеця Максима Віталійовича - Оксану для вручення їй Ордена Богдана Хмельницького ІІ ступеня, яким нагородили  Максима посмертно за  особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Нагадаємо, загинув військовий 14 липня 2022 року, він був кадровим військовим, випускником Національної академії сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного, служив на посаді командира інженерно-саперного взводу  в МБ ім.Чорних Запорожців. Присутні в залі стоячи вшанували світлу пам'ять воїна, міський голова Сергій Іванович від імені всіх мешканців Ямпільської громади подякував за мужність та  надзвичайний героїзм Максима та наголосив, що пам'ять та гордість про військового завжди в наших серцях.

Також  від міської ради передали подяку за службу та проявлені якості брату  військовослужбовця Харевського Андрія Васильовича з нашої громади.  Андрій під час проходження служби демонструє надзвичайний героїзм та силу в боротьбі з російськими загарбниками та з честю несе військову службу. Про це йдеться в листі командування, де служить військовий, який надійшов на адресу Ямпільської міської ради. Також військовому від усієї громади передали подарунок.

Фото без опису

Далі розпочали розгляд питань сесії.

Зокрема,  першим питанням порядку денного стало заслуховування звіту міського голови про діяльність виконавчих органів Ямпільської міської ради за 2022 рік. В результаті прийняли рішення про схвалення звіту.

Затвердили 4 Програми міськради, зокрема:

  • Програму підтримки комунальних підприємств Ямпільської міської ради на 2023-2025 роки
  • Програму поводження з твердими побутовими відходами на території Ямпільської міської ради на 2023-2027 роки
  • Програму захисту населення від надзвичайних ситуацій  техногенного та природного характеру Ямпільської міської ради на 2023 – 2025 роки
  • Програму сприяння виконання рішень суду та виконавчих документів на 2023 рік

 

Внесли зміни до Комплексної оборонно-правоохоронної програми профілактики злочинності в Ямпільській міській  територіальній громаді Могилів –Подільського району Вінницької області на 2021- 2025 роки

Затвердили своїм рішенням проєкт  детального плану території за межами

с. Придністрянське Ямпільської міської територіальної громади Могилів-Подільського району Вінницької області та звіту про стратегічну екологічну оцінку детального плану території.

Прийняли рішення про звернення депутатів Ямпільської міської ради 8 скликання до Президента України, Верховної Ради України проти скасування  доплат військовослужбовцям.

Також розглянули та прийняли окремі рішення щодо земельних питань.

31 сесія Ямпільської міської ради пройшла продуктивно та злагоджено.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь