ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ПІДГОТОВКА ДО ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ ТРИВАЄ

Дата: 17.02.2023 16:58
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

17 лютого 2023 року з метою підготовки питань до чергової 31 сесії Ямпільської міської ради 8 скликання, яка відповідно до розпорядження міського голови Сергія Гаджука відбудеться 22 лютого 2023 року, свою роботу продовжили постійні комісії.

           Так, о 10 годині під головуванням Миколи Шарка відбулося спільне засідання постійних комісій з питань соціально-економічного розвитку, фінансів та бюджету та комісії з питань архітектури, містобудування, будівництва, житлово- комунального господарства та комунальної власності на якому депутати погодили 11 проєктів рішень.

          О 12 годині в малій залі адмінприміщення підготовку до сесії продовжила постійна комісія з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування, законності, зв’язків з органами влади, об’єднаннями громадян та засобами масової інформації та комісія з питань освіти, культури, туризму, охорони здоров’я, фізичної культури та спорту, соціального захисту населення, якою було опрацьовано 7 проєктів рішень. Провела засідання Лідія Петровська. 

              По питаннях порядку денного доповідали Олеся Віт – керуючий справами виконавчого комітету, яка ознайомила депутатів із звітом міського голови за 2022 рік, в якому окреслені пріоритетні напрямки роботи виконачих органів ради, підприємств, установ, організацій за 2022 рік та ключові завдання розвитку громади на майбутнє.

Майорова Людмила Олександрівна – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, ознайомила депутатів із метою, завданнями, заходами Програми підтримки комунальних підприємств Ямпільської міської ради на 2023-2025 роки, Програми поводження з твердими побутовими відходами на території Ямпільської міської ради на 2023-2027 роки, їх ресурсно-фінансовим забезпеченням. Також, Людмила Олександрівна представила відео –презентацію створення індустріального парку в с. Придністрянське Ямпільської міської територіальної громади. Презентація окреслила мету створення парку, його функціональне призначення. «Створення індустріального парку в нашій громаді відкриває нові можливості та переваги і для інвесторів, і для розвитку громади в цілому. Для громади створення індустріального парку – це, безперечно, підвищення інвестиційної привабливості, це -  додаткові робочі місця, це - збільшення податкових надходжень до місцевого бюджету. Так, уже в 2024 році планується розпочати будівництво комплексу з виробництва паперу з вапняка. Для нашої громади це дуже важливий крок, тому ми маємо прийняти рішення і дати подальший рух створенню індустріального парку» - зазначила Людмила Олександрівна.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Михайло Труба представив Програму захисту населення від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Ямпільської міської ради на 2023 – 2025 роки метою якої є реалізація заходів у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, це: придбання та створення централізованого оповіщення, організація аварійно–рятувальних робіт, утримання та облаштування фонду захисних споруд цивільного захисту, тощо.

З метою створення належних умов для несення служби, зміцнення матеріально–технічної бази начальник відділення поліції №1 Могилів –Подільського районного відділу поліції ГУНП у Вінницькій області Олександр Тимчук представив на розгляд депутатів зміни до Комплексної оборонно-правоохоронної програми профілактики злочинності в Ямпільській міській територіальній громаді Могилів –Подільського району Вінницької області на 2021- 2025 роки.

          Начальник фінансового управління Ямпільської міської ради Світлана Козюк доповіла про зміни до міського бюджету за рахунок вільного залишку коштів станом на 01.01.2023 року по головних розпорядниках коштів. Дискусійним виявилось обговорення Програми сприяння виконання рішень суду та виконавчих документів на 2023 рік, метою якої є надання субвенції до районного бюджету Могилів –Подільського району для забезпечення належного та вчасного виконання судових рішень.

       Секретар міської ради Вадим Семенюк ознайомив депутатів із текстом Звернення депутатів до Президента України, Верховної Ради України проти скасування доплат військовослужбовцям, який був одноголосно підтриманий депутатами.

          Директор КП «Ямпільський медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» Ямпільської міської ради Галина Плахотна анонсувала презентацію свого звіту про роботу медичного Центру щодо надання медичних послуг населенню Ямпільської міської територіальної громади за 2022 рік.

          За результатами вивчення та обговорення - усі проєкти рішень рекомендовані на розгляд пленарного засідання чергової сесії міської ради 8 скликання.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь