ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ АГРОПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ, ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН ТА ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА

Дата: 15.02.2023 09:37
Кількість переглядів: 96

 

Фото без опису

14 лютого 2023 року відбулось засідання постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. Вів засідання – голова комісії Володимир Корець. На порядок денний комісії було внесено 19 питань. Секретар міської ради Вадим Семенюк ознайомив депутатів із текстом Звернення депутатів Ямпільської міської ради 8 скликання до Президента України, Верховної Ради України проти скасування доплат військовослужбовцям та звітом міського голови Сергія Гаджука про діяльність виконавчих органів Ямпільської міської ради за 2022 рік, акцентувавши увагу на основних показниках і напрямках роботи  усіх галузей громади. Особливу увагу зосередив на виконанні бюджету, районних цільових програм, інвестиційній діяльності, роботі комунальних підприємств по наданню послуг населенню громади, робота з ВПО тощо.

По питанню «Про затвердження детального плану території за межами с. Придністрянське Ямпільської міської територіальної громади Могилів-Подільського району Вінницької області та звіту про стратегічну екологічну оцінку детального плану території» інформувала Людмила Майорова –заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Людмила Олександрівна зазначила, що мова йде про створення індустріального парку на території нашої громади для будівництва комплексу з виробництва паперу з вапняку. Створення такої промислової зони сприятиме залученню додаткових інвестицій, збільшенню зайнятості населення, збалансованому розвитку громади в цілому.

          16 питань порядку денного комісії стосувались земельної сфери. Обговорення деяких із них пройшло досить дискусійно. Депутати мали можливість висловити свою власну думку, надати відповідні рекомендації.  Таким чином, в ході обговорення, до двох проєктів рішень були внесені відповідні зміни та доповнення. Загалом, усі проєкти рішень погоджено та рекомендовано внести на розгляд чергової сесії.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь