ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

СИЛИ ДЛЯ БОРОТЬБИ І ПЕРЕМОГИ ДОДАЄ УКРАЇНСЬКА ПІСНЯ

Дата: 14.02.2023 16:54
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

Днями в Ямпільській територіальній громаді завершився тур благодійних концертів на підтримку воїнів ЗСУ солістки - вокалістки Національного президенського оркестру,  заслуженої артистки України Олени Білоконь.

   Від початку лютого співачка побувала в 21-у населеному пункті громади, де дарувала своїм шанувальникам справжнє свято української пісні.

  Програма виступів артистки складалась із пісень про Україну, її захисників-героїв, про такі головні людські цінності як любов і вірність, про родину і віру в щасливе майбуття, бо саме за це стоять нині на передовій кращі сини України.

   Теплими оплесками супроводжувався кожен виступ Олени Білоконь. Нікого не залишили байдужими її щемливі та патріотичні пісні «Журавлі», «Балада про сина», «Мій герой», «Мова»… А неперевершені  сценічні вбрання щоразу ставали візуальним гармонійним доповненням смислу і значимості її композицій.

  Під час усіх концертів співачка живо спілкувалася з публікою, співала разом з глядачами, запрошувала до танцю, говорила щирі слова про те важливе і головне, що допоможе нам перемогти, – про силу волі і духу українського народу, про об'єднання людей і взаємопідтримку, і в цьому особливу силу має саме українська пісня. «Українська пісня об’єднує, додає сил для боротьби і перемоги. В ній – душа, сила і сакральний зміст нашої великої нескореної нації. Ми все витримаємо, переживемо. Переможемо в цій війні і народимося зовсім іншим народом. Ми маємо це зробити для наших нащадків», - наголошує Олена Білоконь.

  Мешканці старостинських округів та Ямполя виявилися вдячними глядачами: дарували квіти,  чимало пісень вітали оваціями стоячи.

  На заключному концерті у м. Ямполі міський голова Сергій Гаджук вручив  заслуженій артистці хліб-сіль та  великий букет квітів. Від імені всієї Ямпільської громади очільник  виголосив Подяку співачці за волонтерську діяльність та популяризацію української пісні. «Ці пісні – ніби молитви за воїнів, за український народ і рідну мову, за любов, яка допомагає чекати та перемагати. Це саме те, що нам зараз всім дуже необхідно», - зазначив міський голова. 

   На пам’ять про Ямпільщину та на знак вдячності за благородну справу Олена Білоконь отримала Клембівську вишиванку, вишиті скатертину та рушники.

  За підсумками туру по Ямпільщині вдалося зібрати 165 300 грн. Ці кошти спрямуються на допомогу нашим захисникам –землякам.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь