ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Тренінг учителів української мови та літератури, зарубіжної літератури «Траєкторія професійного розвитку сучасного вчителя Нової української школи»

Дата: 08.02.2023 11:15
Кількість переглядів: 159

 Фото без опису

     07 лютого 2023 року на платформі сервісу відеоконференцій GoogleMeet  за сприяння консультанта ЦПРПП відділу освіти, молоді та спорту Ямпільської міської ради Марікуци Л.В. відбувся тренінг «Траєкторія професійногорозвитку сучасного вчителя Нової української школи», який провела для учителів української мови та літератури, зарубіжної літератури Ямпільщини тренер громадської організації «Освіторія», завідувачка відділу української мови та літератури, зарубіжної літератури та мов національних меншин, викладачка федри філології та гуманітарних наук, кандидат педагогічних наук КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» КоваленкоЛ.В.
Захід
мав на меті навчити вчителів-словесників будувати траєкторію професійного розвитку відповідно до Стандарту професії вчителя базової школи, завданням тренінгу був обмін досвідом щодо професійного зростання.
     Коваленко Л.В. акцентувала
увагу на необхідності та можливості безперервної освіти педагогів, ознайомила із видами професійного зростання, механізмом та етапами планування підвищення кваліфікації, а також індивідуальної освітньої траєкторії.
      У ході
тренінгу визначили структуру й основні напрями професійно-педагогічного самовдосконалення педагога, опановували практикусамоменеджменту та окреслили переваги створення індивідуальної траєкторії підвищення рівня професійної компетентності для педагогічного працівника.
Учасники
заходу працювали в атмосфері емоційної свободи та відкритості, товариськості та довіри один до одного, яка наддала можливість кожному педагогу проявити найкращі сторонни своєї особистості, підвищити самооцінку, побачити ресурси в собі для подальшої освітньої діяльності, навчитися ефективному, конструктивному спілкуванню, відчути себе потрібною та успішною людиною, майстром своєї справи.

 

Фото без опису  Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь