ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі послуг

Дата: 26.01.2023 16:18
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі послуг з озеленення і утримання територій, косіння трави, утримання парку, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

 

 Ямпільська міська рада Вінницької області інформує про проведення відкритих торгів з особливостями на закупівлю послуг з озеленення і утримання територій, косіння трави, утримання парку для потреб територіальної громади у 2023 році код ДК  021:2015:77310000-6 Послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень.

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань

Ямпільська міська рада Вінницької області

Код за ЄДРПОУ

03772660

Юридична адреса

24500, Вінницька область м. Ямпіль вул. Свободи, 132

Місця надання послуг

Населені пункти Ямпільської територіальної громади

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності)

Послуги з озеленення і утримання територій, косіння трави, утримання парку.

Код ДК 021:2015:09130000-9 - 77310000-6 Послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень

Вид, ідентифікатор процедури закупівлі і дата оголошення

Відкриті торги з особливостями.

UA-2023-01-20-007919-a

20 січня 2023 року

Очікувана вартість предмета закупівлі

400000,00 грн.

 

- Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Кошторисні призначення, щодо закупівлі код ДК 021-2015 (CPV): 77310000-6 Послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень (Послуги з озеленення і утримання територій, косіння трави, утримання парку) складають 400000,00 грн.

  1. Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість закупівлі код ДК 021-2015 (CPV): 77310000-6 Послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень (Послуги з озеленення і утримання територій, косіння трави, утримання парку) складають 400000,00 грн. Розрахунок очікуваної вартості послуг здійснено на підставі закупівельних цін попередніх закупівель. Як основа, для встановлення очікуваної вартості послуг, використовувались як ціни власних попередніх закупівель (укладених договорів) на закупівлю цих послуг так і ціни відповідних закупівель минулих періодів, інформація про які міститься в електронній системі закупівель «Prozorro» та основні прогнозних показники економічного і соціального розвитку України на 2023 рік, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 р. №671.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена (розрахована) методом порівняння ринкових цін. При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про ціни на товари та послуги, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі та  в електронній системі закупівель “Prozorro”.

 

ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКА ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ

(технічне завдання):

Замовник самостійно визначає необхідні  технічні характеристики предмета закупівлі виходячи зі специфіки предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства.

Найменування виду послуги

одиниця виміру

Кількість

Кратність

 

Догляд за живоплотом:

 

1

Стрижка живоплоту (з трьох боків)  механізованим способом, включаючи очищення ділянки від сміття і вивезення сміття

м.п

2424

За заявкою

 

Догляд за парками, скверам, зонами відпочинку та місцями загального користування:

 

2

Благоустрій та належне утримання парків та скверів, благоустрій зон відпочинку, догляд за озелененням місць загального користування

шт..

21

щоденно

 

 

Санітарна та омолоджувальна обрізка дерев  в паркових зонах(слабке, помірне, сильне) з навантаженням та вивезенням гілок та деревини

од

235

За заявкою

 

 

Косіння газонів механічним способом, включаючи очищення ділянок від сміття і вивезення сміття

м2

364431

За заявкою

 

 

Очищення ділянок від гілок, самосіву до 10 см, листя, порубочних решток та сміття за 1 м.кв.

м2

7350

За заявкою

 

 

Косіння важкодоступних ділянок механізованим способом (берегів русел річок, потоків), включаючи очищення ділянок від сміття і вивезення сміття, косіння (знищення) дикорослих бурянів

м2

14630

За заявкою

 

 

Садіння дерев з оголеною кореневою системою (із вартістю саджанців)

шт.

1000

За заявкою

 

 

Звалювання сухостійних дерев вручну в міських умовах, включаючи очищення ділянок від сміття і вивезення сміття

шт.

157

За заявкою

 

 

Полив газонів згідно норм з транспортними витратами та вартістю води

м2

120

За заявкою

 

 

Прополювання газонів, збирання,  винесення навантаження та вивезення  бур’янів

м2

4980

За заявкою

 

Посадка квітів та догляд

 

 

Садіння квітів з врахуванням вартості квітів

м2

4230

За заявкою

 

 

Догляд за квітниками (спушування грунту, прополювання, очищення квітників від стебел квіткових рослин, збір відцвілих суцвіть та прорідження з навантаженням та вивезенням зеленої маси)

м2

8255

щоденно

 

 

Полив квітів згідно норм з транспортними витратами та вартістю води, прополювання та рихлення квітників

м2

5730

За заявкою

 

 

Підкормка квітів з врахуванням вартості підкормки

м2

5730

За заявкою

 

 

Обприскування та обпилювання отрутохімікатами

м2

2400

За заявкою

 

 

Обкошування узбіч доріг

м2

23980

За заявкою

 

Місце надання послуг:

Вінницька область, м. Ямпіль та населені пункти Ямпільської міської територіальної громади, а саме: села Безводне, Прилужне, Буша, Держанка, Дорошівка, Слобода – Бушанська, Велика Кісниця, Гальжбіївка, Біла, Оксанівка, Ульянівка, Дзигівка, Дзюброве, Довжок, Качківка, Клембівка, Михайлівка, Петрашівка, Миронівка, Хмелівщина, Писарівка , Пороги, Добрянка, Франківка, Ратуш, Русава, Нечуївка, Северинівка, Іванково, Слобода-Підлісівська, Підлісівка, Придністрянське, Тростянець, Гонорівка, Лаврівка, Регляшенці, Цекинівка.

Примітка:

При наданні вказаних послуг Виконавець повинен керуватись наступними документами:

1) Наказ Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 10.04.2006 року №105 «Про затвердження Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України».

2) Наказ Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 12.05.2009 р. №127 «Про затвердження Методики визначення відновної вартості зелених насаджень».

3) Наказ Державного Комітету України з питань житлово-комунального господарства від 23.09.2003 р № 154 «Про затвердження Порядку проведення ремонту та утримання об'єктів благоустрою населених пунктів».

4) Інші законодавчі та нормативно-правові акти та відповідні діючі норми та стандарти.

У разі необхідності ліквідації наслідків аварійних ситуацій, Виконавець забезпечує надання послуг в терміни, що не перевищують 2-х годин (незалежно від часу доби) з часу отримання відповідного замовлення від Замовника.

Учасник повинен використовувати обладнання та матеріали, які не спричиняють шкоди довкіллю, забезпечити унеможливлення розсипання зібраного сміття в процесі його прибирання та перевезення, не допускати забруднення навколишнього середовища паливно-мастильними матеріалами, які використовуються в процесі експлуатації машин та механізмів при наданні послуг.

Учасники обов’язково повинні мати у користуванні чи володінні, крім іншої техніки (бензопил, машини для вивозу відходів, засобів для прибирання території, засобів для огородження території і таке інше), автопідйомник телескопічний (автовишка) про що надати інформацію, яка вимагається в Додатку 1 до тендерної документації для забезпечення виконання послуг виходячи зі специфікації.

Технічні характеристики:

Комплекс послуг включає розпилювання деревини і гілок з їх подальшим вивезенням та приведенням території до первинного санітарного стану.

В разі необхідності Учасник має забезпечити надання послуг (в аварійній ситуації) в цілодобовому режимі, в тому числі у вихідні та святкові дні.

Деревина видалених дерев оприбутковується у відповідності до Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України, затверджених наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 10.04.2006 року №105.

Учасник повинен використовувати обладнання та матеріали, які не спричиняють шкоди довкіллю, забезпечити унеможливлення розсипання зібраного сміття, що є наслідком виконання послуг, в процесі його прибирання та перевезення, не допускати забруднення навколишнього середовища паливно-мастильними матеріалами, які використовуються в процесі експлуатації машин та механізмів при наданні послуг.

Використовування проводиться як ручним способом, так і з використанням машин та механізмів.

Якісні характеристики:

Послуги, які становлять предмет закупівлі, повинні надаватися якісно та бути підтверджені фотофіксацією (одне – фото до виконання робіт, друге – після виконання робіт) і відповідати встановленим чинним законодавством України нормам, характеристикам, правилам тощо.

В разі виявлення Замовником при візуальному обстеженні неякісного виконання послуг Учасником-Підрядником, представниками Замовника за результатами перевірки складається акт-претензія і Замовник не сплачує Учаснику-Підряднику за неякісно виконані послуги (згідно складеного акту-претензії).

Інші характеристики та вимоги:

1.Пропозиції повинні враховувати вивезення, утилізацію всіх залишків зелених насаджень та прибирання території після виконання послуг.

3.Заявки на надання послуг подаються Замовником в телефонному режимі.

3.Послуги, які становлять предмет закупівлі повинні бути виконані з належною якістю та відповідно до встановлених чинним законодавством України норм, характеристик, правил тощо.

Надання послуг здійснюється відповідно до вимог нормативних документів: Закон України «Про благоустрій населених пунктів», Правил благоустрою міста та інших нормативно-правових документів.

В складі пропозиції Учасник зобов’язаний подати довідку/лист довільної форми про недопущення забруднення території в процесі виконання послуг та вжиття заходів із захисту довкілля.

Об’єми робіт (за визначенням замовника) можуть бути зменшені відповідно до фактичного фінансування.

* - видатки на надання зазначених послуг мають включати до свого складу витрати на паливно-мастильні матеріали, автовишки (автопідіймачі), бензопили, подрібнювачі гілля, зарплату та інші витрати, необхідні для забезпечення якісного надання послуги.

**- об’єми даних робіт наведені орієнтовано та можуть несуттєво змінюватися в ході виконання основних робіт.

- Працівники мають бути обов’язково забезпечені спецодягом та засобами одягу.

Даний додаток обов’язково подається Учасником у складі пропозиції на фірмовому бланку з власноручним підписом уповноваженої посадової особи учасника процедури закупівлі, а також з відбитком печатки (подається без відбитку печатки, у разі якщо учасник, здійснює діяльність без печатки згідно з чинним законодавством)

 

 

Юридичний відділ Ямпільської міської ради

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь