ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі

Дата: 10.01.2023 17:20
Кількість переглядів: 70

Фото без описуОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі хліба пшеничного, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

 

Відділ освіти, молоді та спорту Ямпільської міської ради інформує про проведення відкритих торгів з особливостями на закупівлю хліба для потреб дитячих навчальних закладів у 2023 році код ДК 021:2015:15810000-9 – Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби.

 

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань

Відділ освіти, молоді та спорту Ямпільської міської ради Вінницької області

Код за ЄДРПОУ

44008082

Юридична адреса

24500, Вінницька область м. Ямпіль вул. Свободи, 132

Місця надання послуг

Дошкільні навчальні заклади Ямпільської територіальної громади.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності)

Хліб пшеничний

Код ДК 021:2015:09310000-5 – 15810000-9 – Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби

 

Тендерну документацію розроблено відповідно до вимог Закону України «Про публічні закупівлі» (зі змінами) (далі – Закон) та Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12.10.2022 № 1178

 

 Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2023-01-02-002920-a.

 

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: загальна вартість – 250000,00 грн, технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника.

При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про ціну товару, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та постачальників відповідного товару, спеціалізованих торгівельних майданчиках та в електронній системі закупівель.

            Хліб повинен відповідати вимогам державних стандартів на даний вид продукції та має бути виготовлений з борошна вищого або першого ґатунку (ДСТУ 7517:2014). Зовнішній вигляд: нарізний, не розпливчастий, без притисків. Поверхня: гладка без забруднення та пiдгорiлостi , без великих тріщин i підривів. Колір: вiд світло-жовтого до темно - коричневого. Стан м’якуша: добре пропечений, еластичний, не вологий на дотик з piвномірною пористістю, без наслідків непромiсу й ущільнення м’якушки. Смак та запах: властивий даному виду хліба, без стороннього запаху та присмаку. Вiдповiдати вимогам діючого санітарного законодавства України обов’язково.

         Закупівля хліба для харчування дітей у дошкільних навчальних закладах відбувалася з розрахунку на рік та у відповідності до Постанови кабінету міністрів України від 24 березня 2021 року № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» та розрахована у відповідності Додатку 1 вказаної постанови за формулою

                       

            Кхліба = КПт*Вп*Кд*52, де

 

КПт – Кількість порцій на тиждень на одну дитину

Вп – Вага порції

Кд – середньорічна кількість дітей (500)

52 – кількість тижнів у році

 

Кхліба = 10* 0,03*500*52=7800 (кг)

           

Проведено моніторинг цін на майданчику Прозоро маркет та у імовірних постачальників. Середня ціна на хліб білий складає 32,00 грн/кг.

 

Відділ освіти, молоді та спорту Ямпільської міської ради

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь