ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Звіт про використання води за формою 2-ТП (водгосп)

Дата: 02.01.2023 16:56
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

Форма №2ТП-водгосп (річна) "Звіт про використання води" подаємо в електронній формі.

Наказом Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України від 18.12.2020 р. №375 (зареєстровано в Мін'юсті 17.02.2021 р. за №202/35824) внесено зміни до Порядку ведення державного обліку водокористування, затвердженого наказом Міністерства екології та природних ресурсів України від 16.03.2015 №78.
Подача звіту є обов’язковою для водокористувачів, які здійснюють діяльність, пов’язану із забором та/або використанням води, скиданням зворотних (стічних) вод та забруднюючих речовин.
Вичерпний перелік критеріїв, які відносять підприємство до таких, що повинні подавати звітність наведено в п. 1.5. Порядку ведення державного обліку водокористування, затвердженого наказом Мінприроди № 78 від 16.03.2015 р.
З 01.01.2022 року подання звітів здійснюється в електронній формі через «Портал електронних послуг Державного агентства водних ресурсів України».

Наголошуємо Вашу увагу, що:

Звітним періодом є календарний рік. Водокористувачі не пізніше 01 лютого наступного за звітним року подають Звіти до Басейнового управління водних ресурсів річки Південний Буг. (п. 1.9).
При цьому копії електронних Звітів з відміткою про одержання подаватимуться платниками рентної плати за спеціальне використання води разом з деклараціями з рентної плати до територіальних органів ДПС (п.1.11).
Подовжено термін подачі виправленого (уточненого) звіту у разі виявлення помилок, які можуть бути виправлені не пізніше 1 березня (п. 1.14).
Водокористувачі, що мають у своєму складі філії, представництва, відділення та інші відокремлені підрозділи без статусу юридичної особи, що не звітують самостійно, повинні подавати Звіти за них (п.1.17).
Для отримання консультацій і роз’яснень щодо заповнення звіту звертатись до відділуведення водного кадастру та моніторингу вод вод за адресою:
м. Вінниця, вул. Василя Стуса, 7, каб. 23 або за тел. (0432) 67-27-24


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь