ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ВДАЛЕ ЗАВЕРШЕННЯ ПОЇЗДКИ ДО ДРУЖНЬОЇ ЗЛОТОВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 26.12.2022 17:12
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

З 20 по 23 грудня міський голова Сергій Гаджук перебував з робочою поїздкою у Польщі, а саме місті Злотов.

Мета поїздки - розвиток дружніх відносин, співпраця між нашими громадами та отримання гуманітарної допомоги від злотовчан.

Три дні в Злотові були насичені робочими зустрічами з керівництвом міста, повіту та гмін. Поряд із робочими справами для делегації організували і знайомство з містом та зустрічі в установах повіту.

В підсумку, з Польщі до Ямпільської громади Сергій Іванович привіз 8 генераторів, ліки та медичні препарати, ковдри, спальники та павербанки.

❗Сьогодні, 26 грудня міський голова передав 5 генераторів в комунальні заклади громади.

🔸Зокрема, найпершими кому передали генератор стало КП «Ямпільводоканал». Він дозволить забезпечити резервне електроживлення підприємства у умовах аварійних відключень електропостачання у місті Ямпіль.

Фото без описуФото без опису

🔸Наступними стали дитячі установи громади – по одному генератору передали в Русавський, Писарівський, Клембівський, Северинівський заклади та дитячий садочок №1 міста Ямполя.

Сергій Іванович коментуючи передачу приладів зазначив, що вони є надважливими для функціонування закладів, де перебувають наші діти, особливо в теперішніх умовах військових дій країни агресора росії. Адже наявність альтернативного живлення у закладах дасть можливість забезпечити їхню повноцінну роботу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

⚪Також, Сергій Іванович привідкривши завісу подальшої співпраці з польською стороною повідомив про домовленість отримання ще однієї партії генераторів, в більшій кількості ніж вже отриманих, до кінця січня місяця 2023 року. 🗨️«Дана гуманітарна місія є надважливою, адже однією із моїх завдань, як очільника громади є належне забезпечення закладів соціальної сфери в ці нелегкі часи. Тому, ще раз висловлюю від усієї Ямпільської громади величезну вдячність польським колегам за допомогу та чуйність до українців» - сказав міський голова.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь