ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ЗАКОРДОННА ПОЇЗДКА ДО ЗЛОТОВА - ПОЛЬЩА

Дата: 22.12.2022 14:30
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

З 20 по 23 грудня з робочою поїздкою міський голова Сергій Гаджук перебуває у Польщі, у  місті Злотов. Разом з ним в складі делегації від Ямпільської міської ради  Віктор Замишляєв – начальник відділу культури, Віта Колюшко – начальник юридичного відділу та Олександр Рузяк – заступник начальника відділу економічного розвитку та інвестицій.

Метою поїздки стало продовження розвитку дружніх відносин, співпраця між громадами та отримання гуманітарної допомоги від злотовчан.

Зустрічали ямпільчан з польської сторони від Злотовського повіту -  староста Річард  Голавський, віце-мер Малгожата Самеч та секретар Беата Пєховська, член повітової ради Річард Крол, голова Злотовської районної ради Юліан Бревка, директор Злотовського відділу освіти  Мирослав Мінцевич, а також Пьотр Лах - бурмістр гміни Злотов і голова ради гміни Злотова Славомір Чижик, бурмістр гміни Липка Пшемислав Курдзеко та представниця міста Злотов -  Катажина Урбан.
Злотовський повіт закупив та має на меті передати Ямпільській громаді генеруючі агрегати, такі потрібні  нам наразі.
Сергій Іванович звертаючись до польських колег зазначив, що з самого початку повномасштабної війни в Україні вражений та зворушений підтримкою Польщі та всіх поляків. Зокрема, величезну вдячність від всіх мешканців Ямпільщини передав злотовчанам, які постійно підтримують ямпільчан не словом, а ділом.
Нагадаємо, окрім неодноразової гуманітарної допомоги, що складалась із продуктів харчування, засобів гігієни, ковдр, дитячого харчування та іншого, влітку 100 юних ямпільчан побувала на відпочинку в Польщі організованому Злотовським повітом.
Також, міський голова запросив поляків відвідати Ямпільщину.
Подібні візити дають змогу презентувати нашу громаду далеко за її межами, розвивати міжнародну співпрацю задля розвитку Ямпільщини, а також є можливістю розповісти про ситуацію в нашій країні безпосередньо європейцям.

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь