ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ЗАКОРДОННА ПОЇЗДКА ДО ЗЛОТОВА - ПОЛЬЩА

Дата: 22.12.2022 14:30
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

З 20 по 23 грудня з робочою поїздкою міський голова Сергій Гаджук перебуває у Польщі, у  місті Злотов. Разом з ним в складі делегації від Ямпільської міської ради  Віктор Замишляєв – начальник відділу культури, Віта Колюшко – начальник юридичного відділу та Олександр Рузяк – заступник начальника відділу економічного розвитку та інвестицій.

Метою поїздки стало продовження розвитку дружніх відносин, співпраця між громадами та отримання гуманітарної допомоги від злотовчан.

Зустрічали ямпільчан з польської сторони від Злотовського повіту -  староста Річард  Голавський, віце-мер Малгожата Самеч та секретар Беата Пєховська, член повітової ради Річард Крол, голова Злотовської районної ради Юліан Бревка, директор Злотовського відділу освіти  Мирослав Мінцевич, а також Пьотр Лах - бурмістр гміни Злотов і голова ради гміни Злотова Славомір Чижик, бурмістр гміни Липка Пшемислав Курдзеко та представниця міста Злотов -  Катажина Урбан.
Злотовський повіт закупив та має на меті передати Ямпільській громаді генеруючі агрегати, такі потрібні  нам наразі.
Сергій Іванович звертаючись до польських колег зазначив, що з самого початку повномасштабної війни в Україні вражений та зворушений підтримкою Польщі та всіх поляків. Зокрема, величезну вдячність від всіх мешканців Ямпільщини передав злотовчанам, які постійно підтримують ямпільчан не словом, а ділом.
Нагадаємо, окрім неодноразової гуманітарної допомоги, що складалась із продуктів харчування, засобів гігієни, ковдр, дитячого харчування та іншого, влітку 100 юних ямпільчан побувала на відпочинку в Польщі організованому Злотовським повітом.
Також, міський голова запросив поляків відвідати Ямпільщину.
Подібні візити дають змогу презентувати нашу громаду далеко за її межами, розвивати міжнародну співпрацю задля розвитку Ямпільщини, а також є можливістю розповісти про ситуацію в нашій країні безпосередньо європейцям.

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь