ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

У День Святого Миколая всі чекають на диво, особливо малеча

Дата: 20.12.2022 11:13
Кількість переглядів: 99

Фото без описуУ День Святого Миколая всі чекають на диво, особливо малеча.

✨Сьогодні в ролі Святого Миколая виступили міський голова Сергій Гаджук та перший заступник голови обласної Ради Володимир Кістіон, який завітав до Ямпільської громади.

Першою зупинкою була Клембівка, позаяк цього дня всі хлопчики та дівчатка очікують на подарунки, а в сьогоднішніх реаліях приємності дуже важливі, привітати солодощами найменших клембівчан Володимир Євсевійович та Сергій Іванович завітали до дитсадка.

Наступним відвідали Дзигівку. Тут зупинкою стала родина новоспечених батьків двійні, що нещодавно народились. У сім’ї Баштових подвійне щастя трапилось 24 листопада у їх сімейство прилетів лелека одразу із двома малюками – хлопчиком та дівчинкою.

Породілля та двійнята отримали подарунки, не оминули ними і старшого братика.

Завітав міський голова та депутат і в Русавську, Тростянецьку, Добрянецьку та Порогівську дитячу установу та передали солодкі подарунки всім дітлахам.

В Ямполі у Будинку дитячої та юнацької творчості зібрались обдаровані діти громади. Юні артисти зорганізували виступи та змогли їх презентувати присутнім. Учасники заходу були відзначені грамотами та солодощами. З гарними емоціями і словами вдячності діти запевнили продовжувати розвивати та гідно представляти Ямпільщину.

Приємним сюрпризом в ці дні стали вітання від обласного обранця громади для дітей Ямпільщини.

Солодкі вітання від обласного депутата до Дня святого Миколая вже не перший рік отримують найменші наші мешканці, цьогоріч їх було 168 дітей.

- У цей новий рік ми маємо єдине бажання на всіх – перемога та мир на нашій землі! Хочу побажати кожній дитині мати щасливе дитинство, спокій та радість кожного дня. Для всіх ямпільчан зичу здоров’я, злагоди в родинах, єднання та кращого життя в рідній Україні! – наголосив Володимир Євсевійович.

В свою чергу міський голова Сергій Гаджук висловлює слова вдячності Володимиру Кістіону за подарунки, постійну підтримку громади та надану неодноразову допомогу різного роду.

Також малюки всіх дитячих садочків, а це 845 маленьких українця - отримують подарунки від Ямпільської міської ради. На сьогоднішніх заходах Сергій Іванович під час вітальних слів запевнив маленьких українців, що дива існують, віра в них допомагає крокувати нам по життю і задача дорослих її підтримувати. Очільник громади побажав, щоб в житті наших дітей, це був останній Миколай з присмаком війни, адже українські дітки повинні мати гарне та щасливе дитинство.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Гаджук Сергій Іванович

Володимир Кістіон - перший заступник голови Вінницької обласної ради

Фото редакції "Ямпільські вісті"


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь