ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ПІДГОТОВКА ДО ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ ТРИВАЄ

Дата: 23.11.2022 09:20
Кількість переглядів: 137

Фото без опису

22 листопада 2022 року роботу по підготовці питань, що пропонуються на розгляд 28 сесії Ямпільської міської ради 8 скликання продовжила комісія з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування, законності, зв’язків з органами влади, об’єднаннями громадян та засобами масової інформації – голова комісії Петровська Лідія та комісія з питань питань освіти, культури, туризму, охорони здоров’я, фізичної культури та спорту, соціального захисту населення – голова комісії Колюшко Геннадій.

На порядок денний спільного засідання було внесено 15 питань.

В ході роботи депутати заслухали звіт старост Безводнівського, Довжоцького, Клембівського, Гальжбіївського, Северинівського, Ратуського старостинських округів  щодо здійснення наданих їм повноважень, погодили звіт начальника управління «Центр надання адміністративних послуг» Ямпільської міської ради Підгурської Людмила про роботу управління щодо надання ними адміністративних та дозвільних послуг населенню. Знайшли підтримку в депутатів проєкти рішень щодо внесення змін до Статутів комунальних підприємств Ямпільської міської ради в частині збільшення їх статутних капіталів. Детально обговорено зміни до Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини та вторинної спеціалізованої медичної допомоги Ямпільської міської ради на 2021-2024 роки ( зі змінами) та Програми соціально - економічного розвитку Ямпільської міської територіальної громади на 2022 рік.

Світлана Козюк – начальник фінансового управління міської ради поінформувала присутніх про зміни до міського бюджету на 2022 рік.

Члени комісії одноголосно підтримали проєкт рішення про перейменування вулиць в населених пунктах Ямпільської громади на честь загиблих Героїв України Максима Швеця в с. Велика Кісниця та Руслана Вітинського в с. Цекинівка.

        Усі питання порядку денного погоджені депутатами та рекомендовані до розгляду сесією міської ради.

 

Фото без опису

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь