ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 04.11.2022 11:08
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівників соціальної сфери. Цьогоріч – в умовах воєнного часу. У Ямпільській громаді напередодні свята привітали соцпрацівників та за дорученням міського голови Сергія Гаджука вручили подяки колективам соціальної сфери від Ямпільської міської ради.

Секретар міської ради Вадим Семенюк та заступник міського голови Михайло Труба   у п’ятницю вранці відвідали колективи всіх установ соціального спрямування Ямпільської міської ради– Управління ЦНАП, відділ соціального та медичного забезпечення, службу у справах дітей, територіальний центр соціального обслуговування та надання соціальних послуг, а також Ямпільський сервісний центр Пенсійного фонду та міську організацію Товариства Червоного Хреста.

З початком повномасштабного вторгнення рф перед соціальною сферою постали нові виклики, але основним завданням працівників соцзахисту залишилось надання допомоги всім, хто її потребує.

«Милосердя, людяність, доброта – це про працівників соціальної галузі. Саме ви першими приходите на допомогу та надаєте послуги нашим мешканцям. Саме через вашу доброту сердець та працьовитість люди отримують можливість соціального забезпечення. Сьогодні українці платять велику ціну, щоб жити на своїй землі. Ямпільська громада прийняла понад 5 тисяч переселенців. Це не просто статистика, а людські долі… Хочу відзначити, що на початку війни усі ви спрацювали на «відмінно», розселяючи переселенців, проводячи їх реєстрацію, працюючи в гуманітарному штабі – це дуже складна та важлива робота! Сьогодні ми вітаємо вас, шановні працівники соціальної сфери, з професійним святом. Сьогодні всі теплі слова і побажання для вас. Тож бажаю вам міцного здоров’я, терпіння і мудрості, домашнього затишку і тепла, достатку та добробуту! Перемоги нашій країні, а вам успіхів у роботі! Спасибі вам за розуміння, за самовіддану працю. Зі святом!»,– зазначив у вітальному зверненні Вадим Анатолійович.

До вітань долучився і Михайло Григорович подякувавши за роботу колективам та соціальним працівникам та побажавши всім миру і добра.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь