ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ЧЕРГОВИЙ ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ДО СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГІВ

Дата: 02.11.2022 14:51
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

1 листопада відбувся виїзний прийом громадян працівниками Ямпільської міської ради у населених пунктах Клембівка, Безводне, Дзигівка.

Прийом проводили секретар міської ради Вадим Семенюк та спеціалісти відділів соціального та медичного забезпечення та житлово-комунального господарства. Разом з ними на прийомі були старости даних старостинських округів.

Звернення мешканців стосувались питань соціального забезпечення військовослужбовців та членів їх сімей, виплат допомог, земельних відносин, освітнього процесу школярів та інші.

В ході прийому люди отримали роз’яснення, щодо порушених питань, а більшість із них знайшли своє практичне вирішення.

Більшість питань мешканців, які прийшли на прийом стосувались відшкодування виплат за розміщення ВПО  у своїх помешканнях. Люди отримали роз’яснення та алгоритм дій, подавали заяви з пакетом документів.

У відповідь на звернення, які стосувались виплати  одноразової грошової допомоги мобілізованим військовослужбовцям та особам, які проходять військову службу  за контрактом і приймають участь у виконанні бойових завдань, з відсічі збройної агресії російської федерації проти суверенітету України було роз’яснено яким чином відбувається її виплата та хто має на неї право. Прямо під час прийому, людям,  у кого був весь пакет документів для цього виду допомоги запропоновано подати заяви. Спеціалісти одразу їх перевірили та прийняли до розгляду.

Турбувало мешканців Безводного питання  освітнього процесу у місцевій школі.

Були питання, що стосувалось земельних питань, зокрема земельних орендних відносин та  передачі землі в приватну власність. У відповідь на такі звернення було роз’яснено яким чином відбувається цей процес, а також наголошено, що на період воєнного стану  в Україні  дана можливість зупинена.

По всіх зверненнях мешканців, які прийшли на прийом надано відповідні доручення та вказівки, щодо їх вирішення.

 

Також у всіх  відвіданих населених пунктах сім’ї, де є діти з інвалідністю та діти, що опинились у важких життєвих обставинах отримували продуктові набори, що зібрані Ямпільською міською радою за дорученням міського голови Сергія Гаджука та сприяння депутата Вінницької обласної Ради Володимира Кістіона.

 

Люди ділились  своїми проблемами, розповідали про турботи сьогодення та висловлювали вдячність, за те, що їм надали допомогу у вирішенні проблемних питань.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь