ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ПИТАННЯ СТАНУ ДОРІГ - ЗАВЖДИ НА ЧАСІ

Дата: 21.10.2022 17:21
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

Забезпечення належного експлуатаційного стану мережі автомобільних доріг в складних погодних умовах осінньо-зимового періоду та безпеки дорожнього руху є надзвичайно важливим, тим більше в умовах військового стану.

Саме це, обговорили під час наради, що відбулась у секретаря міської ради Вадима Семенюка спільно з Людмилою Майоровою, Леонідом Рочняком, Світланою Козюк, Михайлом Франко та Сергієм Чорним.

Коротко про головні аспекти зустрічі:

Стан доріг у нашій громаді досить важливе питання, яке цікавить мешканців. Особливо гостро воно постало в поточному році, під час воєнного стану, в умовах обмежених фінансових ресурсів.

У 2022 році Службою автомобільних доріг та Управлінням дорожнього господарства кошти на ремонт доріг державного та загального користування місцевого значення для нашої громади нажаль не виділялись, і потреба в їхньому ремонті залишається.

Ще в лютому, до початку воєнного стану завдяки ініціативи міського голови Сергія Гаджука та за підтримки депутатського корпусу Ямпільської міської ради, було прийнято рішення про передачу коштів у сумі 800 000 грн. підприємству ДП «Служба автомобільних доріг у Вінницькій області на здійснення поточних видатків по наданню послуг з експлуатаційного утримання автомобільних доріг Русава-Радянське та Безводне – Лаврівка, - що є дорогами загального користування місцевого значення у межах Ямпільської міської територіальної громади.

Ямковий ремонт на цих відрізках доріг на цьому тижні завершено.

Окрім того, не зважаючи на обставини воєнного стану на території населених пунктів проводяться роботи з грейдерування та утримання автомобільних доріг.

Станом на 21 жовтня з міського бюджету виділено 690700гривень.

Такі роботи проведено у селах – Дзигівка, В.Кісниця, Северинівка, Сл.-Підлісівська, Гальжбіївка, Пороги та місті Ямпіль.

Під час наради обговорили і ряд заходів, що є необхідними для протидії загрозам ускладнень дорожного руху на автомобільних дорогах, керівництвом надано доручення відповідальним особам.

Також під час наради обговорено методи та алгоритм реагування на надзвичайні ситуації, які можуть бути спричинені погодніми умовами в осінньо-зимовий період 2022-2023 року та ліквідацію їх наслідків.

Спільними зусиллями міського керівництва та відповідних служб і відомств готуємось до зимового періоду. Працюємо...


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь