ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ АГРОПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ, ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН ТА ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА

Дата: 19.10.2022 17:04
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

У Ямпільській міській раді розпочато підготовку до чергової 27 сесії Ямпільської міської ради 8 скликання, яка відповідно до розпорядження міського голови Сергія Гаджука відбудеться 25 жовтня 2022 року.

19 жовтня свою роботу по розгляду питань порядку денного сесії розпочала постійна комісія з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. Вів засідання Корець В.Ф - голова постійної комісії.

            В ході роботи депутати опрацювали та погодили 13 проєктів рішень, серед яких: затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що перебувають в оренді ПрАТ «Київстар» для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення комунальної власності, які знаходяться за межами населенних пунктів Ямпільської міської територіальної громади, припинення прав оренди та розірвання договорів оренди земельних ділянок, наданої в строкове платне користування ПрАТ «Київстар» та передачу їх в оренду ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення комунальної власності, які знаходяться за межами населенних пунктів Ямпільської міської територіальної громади, тощо. Також, комісією були одноголосно погодженні проєкти рішень, що стосуються надання дозволу на розробку проєкту детального плану території за межами населених пунктів с. Придністрянське та м. Ямпіль Ямпільської міської територіальної громади з метою подальшого створення індустріального парку на території Ямпільської громади.

     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь